fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Egy nemzeti jogvédő is elképedve ismerteti a törvényt miszerint 2006 óta 25000 ha földet adtunk át kizárólag zsidó munkatáborosoknak.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Halász Vince 2013-05-05 17:13
Magyarország Alkotmánya
a Szent Korona
Eszme Alapelveiben megfogalmazott
Szabadság Alkotmánya


1. § Magyarország örökké szabad. (Hungaria semper libera)

2. § A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez. (Una et eadem libertas)
a) A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.
b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.
3. § Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetet len, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak. (Sacra Corona radix omnium possessionum)
A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:
a.) Nem semmisítheti meg a birtokot.
b.) Nem változtathatja meg a birtok rendeltetését.
c.) Csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át (örökítheti) a birtokjogot.
4. § Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja. (Sub specie Sacrae Coronae)
5. § Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni. (Ius resistendi et contradicendi)

(ez ma is érvényben van)

ÉLJEN az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # e.h. 2013-05-07 20:34
Emberek! Mit gondoltok arról hogy áprilisban már idén második éve esik a hó, ráadásul húsvétkor. Tavaly elfagytak a gyümölcsfáink rügyei. Nem volt semmi termés. Idén hatalmas hó volt aztán hirtelen kánikula és nyár. Most megint mikor már nőnek a kertbe a növényeink jégeső veri el. Jégesö van olaszországba egy hete spanyolországba hóvihar. Itt szerintem a háttérhatalom keze van a dologban. Tönkre akarják tenni az önellátókat. Ráadásul tegnap vagy tegnap előtt rtl klub idöjárás jelentésén felfigyeltem hogy nem tartott továb 1 percnél csak az aznapi időjárást mutatták. A megszokott heti időjárás jelentés helyett. Erre ma jégeső van baranyában senki se hallotta. Baranyai faluban meg "véletlenül" bepermetezték az egész falut. Sokan megbetegettek. És a lakosságot felszólították hogy ne egyen semmit a kertjéből. Azt hiszem az önellátók ellen is megtalálják a megoldást. Egy könyvet tudnék ajánlani dr. Edmond Bordeaux Székely - ökológiai egészségkertjét . Szerintetek mi folyik ebbe a világba?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # e.h. 2013-05-07 20:40
Szia Fénybenjáró! Hallottál már erről a dr. Edmon B. Székelyről? Én olvastam az esszénus béke evangélium 1. részét. Érdekes de nem tudom hogy higyjem e hogy az írás valóban Jézus igazi tanítását tartalmazza. Jó dolgokat ír de olvastam hogy egy aljas nép volt ez az esszénus nép stb. Kiváncsi lennék a véleményed erről.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-05-07 20:57
Nem olvastam még. Nem tudom, hogy mennyire lehet hiteles.

Az esszénusok egy zsidó vallási irányzat volt.

A zsidók között is születtek beavatott emberek. Az más kérdés, hogy ezeket általában kiiktatták és csak a későbbi időkben ismerték el őket prófétáknak.

http://www.youtube.com/watch?v=qLGGqpo-Go8
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Boros Ottó 2013-08-19 12:51
Jó néhány cikk foglalkozik országunk permetezésével, azon kívül még sokat lehet olvasni erről különböző portálokon. Nem tudom, hogy a légvédelem miért nem tesz semmit ezek a határ-, ill. légtérsértések ellen, amit a HAARP gépei elkövetnek.
A másik pedig; mint magyar és mint precíz, nyelvünket szerető ember nehéz szívvel olvasom a helyesírási hibákkal teli hozzászólásokat , nem csak itt a MKH-ban. Pl. a fenti e,h. hozzászólásában is. Használjuk helyesen a Helyragot! Ha oda, akkor helyes a -ba -be. Ha ott, akkor igenis -ban -ben. De egyéb hibák is gyakoriak. BántSA az elmémet. Még nemrég óta vagyok ezen a portálon, nem tudom hogy megy a moderálás, de azt javasolnám, hogy az illetékes dobja vissza a helyesíráshibás hozzászólásokat , ne végleg csak javításra . Tiszteletem !
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!