fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Sok igazságot tartalmazó könyv, amelyet a Wikileaks-es fővezérnek tulajdonítanak.

A Wikileaks-ről azért lehetett tudni, hogy egy olyan csapat volt, aki a háttérerőket szolgálta, mert a legnagyobb világújságok, médiafelületek biztosítottak számára helyet, hogy bizonyos dolgokról kitálaljon. Ha a média valamiről nem akarja, hogy az emberek tudjanak róla, akkor azt elhallgatja. Ebben az esetben érdekes, hogy nem tették meg... Céljuk volt vele, hogy amerikaellenes hangulatot keltsenek.

Valamint úgy állították be a háttérhatalmat, hogy ez egy érdekszövetség, nem pedig egy vérségi csoportosulás. Ezzel is igyekeztek a figyelmet elterelni a valódi bűnösökről. Ettől függetlenül ebben a könyvben sok érdekesség található, de mindent fenntartással kezeljetek. Nem csak ebben az esetben, hanem minden más olyan alkotásnál is, amelyekkel életetek során kapcsolatba kerültök a háttérerők kapcsán. Mivel mostanság sűrűn előbukkannak tényfeltáró anyagok, főleg nyugatról, amelyek azért jöttek létre, hogy a részigazságok közé elrejtsenek olyan anyagokat, amelyek az embereket tévútra viszik, a háttérhatalom igazi kilétéről. Ebben az esetben is tanúi lehettünk ennek!

Letöltés itt: http://cid-866895aad339cd45.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/Julis%20Andan%20k%c3%b6nyve.pdf


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!