fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Na kik azok, akik a kereszténység ellen uszítanak?

„Ha gyűlöl titeket a világ, tudjátok meg, hogy engem elébb gyűlölt ti nálatoknál.” – János 15:18

Újabb példa a megszámlálhatatlanul sok példa közül a keresztényellenességre. Vajon miért nem hallunk ilyen híreket főműsoridőben?

 

 

Egy Ohio-i iskola úgy döntött, leveszi a Jézust ábrázoló festményt, ami 1947 óta díszíti az iskola falát a híres emberek számára fenntartott folyosón, mert az Amerikai Polgárjogi Egyesültet (ACLU) pert indított miatta.

A Jackson City Iskola igazgatója az Associated Press-nek nyilatkozva elmondta, hogy az iskola azért döntött a kép levétele mellett, mert a biztosítójuk nem hajlandó a perrel járó költségeket megtéríteni. Phil Howard elmondta, hogy az iskolai diákklub, a kép tulajdonosa, végül levette a képet a falról.

„Egyszerűen nem kockáztathattuk, hogy elveszítsük az adófizetők pénzét,” mondta az igazgató. „Az ilyen pereknél nem aprópénzről van szó, amit süti árusítással össze lehet kalapozni. Nem lenne igazságos, mert ezzel a gyerekeket rövidítenénk meg.”

Az ACLU és a Freedom from Religion Alapítvány (Szabadság a Vallástól Alapítvány) egy diák és két szülő nevében indította a pert, követelve a kép elmozdítását, mert az szerintük az alkotmányba ütköző módon népszerűsíti a vallást egy állami iskolában. Az ACLU szóvivője elmondta, hogy a per továbbra is érvényes, de mindaddig felfüggesztve marad, amíg a kép nincs a falon.

A „Jézus portréja” című ismert kép az iskola „Tisztelet folyosójának” falára volt kifüggesztve, több tucat neves volt diák és helyi híresség képével együtt.

A februárban beadott panasz, ami végül a per elindításához vezetett, az vallásos témájú megjelenítésekről az Egyesült Államokban folyó vita középpontjába állította a 2500 diákot számláló iskolakerületet.

A Foxnews riportja (angol nyelven):

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Jefremov 2013-07-19 01:12
Remélem mindenki tudja, hogy a háttérhatalmist a erők, a szabadkőművesek , az illuminátusok összetartóak. DE csak addig ameddig nincs meg az egész Föld korlátlan ellenőrzése. Utána ezek is egymásnak esnének, hogy kié legyen a legfelsőbb hatalom! A zsidókkal is ez a helyzet. Összefognak, de csak addig ameddig ellenünk harcolnak (a gojok ellen). Ha mi eltünénk, akkor ezek egymásnak esnek. KÉREM ISTENEM, KÉRLEK SZÉPEN, ez lehet a mentsvárunk, HOGY SZAKADJON SZÉT az összefogás ezek közt, mert akkor a hatalom semmivé lesz!
Kérlek Istenem! Fordítsák maguk ellen a saját fegyverüket a megosztást, úgy hogy ne legyen tudatos!
Sajnos Magyarország például kivétel mert a bal és jobboldal is a magyarság ellen van!

De remélem, hogy a kisebb csoportok nagyokká tudnak egyesülni, ugyanis ilyen kis sejtszinten nincs esély az ellenállásra. Önellátó vagy? Rendben, de az ingatlanadót be kell fizetned! Adózni kell, rezsit is kell fizetni. A napelem drága, és csak akkor támogatnak, hogyha már megvásároltad! Ha nem leszünk nagyok akkor eltaposnak! Hiába van rá nagy esély, hogy lesznek provokátorok, de ha nem fogunk össze és csak klikkeskedünk, akkor hogyan akadályozunk meg pld. egy kilakoltatást?
Gondolkodjatok el ezen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!