fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Ez se most volt már, de az elmúlt időszak ez is igazolta. "Bár hallottunk róla, hogy a 2009-es magyarországi európai parlamenti választás óta több mint 25 milliárd forintot költött a „magyar” nemzetbiztonsági hivatal, annak érdekében, hogy az európai parlamentbe, a magyar országgyűlésbe és az önkormányzatokba nagy százalékos arányban bejutó Jobbikot „szalonképessé” tegye.

De eddig nem hallottunk arról, hogy a szalonképességé tétel pontosan hogyan valósult meg.

Aztán folyamatosan érdekes információk, és összefüggések jutottak tudomásunkra, kirúgott és megalázott Jobbikosoktól.

Mi is történt. A választás után közvetlenül a jobbik berkein belül, az országos, megyei és az alapszervezeti vezetések környékén „új emberek” jelentek meg. Ezek között többen is nemzetbiztonsági és egyéb magyar ellenes megbízott státuszban érkeztek „segíteni” a jobbik munkáját. Ők már nem voltak radikálisak. Liberális eszméket vallottak. De ezt, mindaddig, ameddig nem lettek többségbe, nem hangoztatták. Új tagok felvételét hirdették meg. Az új tagokat a régi vezetés ellen hangolták. Majd úgynevezett „demokratikus választások” útján, összesen több mint száz alap- és megyei szervezetben megszerezték a vezetéseket.

Céljuk a „demokratikusnak nevezett” 50 + 1 százalékos többség megszerzése, és a hatalom átvétele. Az elsődleges céljuk a fővárosi többség megszerzése. „Aki a fővárost uralja, az egész országot uralja” elv alapján. De más megyékben is zajlik a régi jobbikosok leváltása, lecserélése.

De ugorjunk csak vissza közvetlenül a 2009 évi európai parlamenti választások utáni időszakra. Az újonnan megjelentek között volt például Pősze Lajos is, akinek összeférhetetlenségéről közvetlenül tájékoztatták a Jobbik vezetését, hogy vérig liberális, a jobbik számára elviselhetetlen liberális személyről van szó. Mégis Pősze, egy elnökségi tag javaslatára, bekerült a Jobbik országgyűlési listájára. Bár Pőszét eltávolították a pártból, az aki a javaslatot tette Pősze országgyűlési listára kerülésére, még ma is a jobbik vezetője, országgyűlési képviselő. A Pösze ügyben a jobbik vezetése még vizsgálatot sem indított.

Az újonnan megjelentek között volt egy LMP és SZDSZ függőségben lévő öt pengőért felvett családi nevű Hunyadi Gábor nevezetű személy, aki Szabó Tímea LMP országgyűlési képviselő férje. Bár a párt vezetése ismeri Hunyadi LMP-SZDSZ függőségét, mégis Hunyadi Gábor még ma is a Jobbik jogsegély szolgálatának a vezetője. Hogy ki javasolta Hunyadi Gábort a jobbik jogsegély szolgálatának a vezetőjévé, a jobbik vezetése még a mai napig vizsgálatot sem indított.

Aztán egy nagyon megdöbbentő eset jutott a napokban tudomásunkra. Egy izraeli Kohan rabbi rokona lehetett a Ferencvárosi Jobbik egyik vezetője. A cserkész- és ifjúsági vezetéssel is megbízott Kohán Ádámot a Jobbik vezetése támogatja. Bár Kohán Ádám a Kádár János által vezetett Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) egyik pártitkárának a leszármazottja, édesanyjával együtt Kohán Tiborné Tomasoff Ágnessel együtt, mégis felvették a Jobbik Ferencvárosi szervezetébe. Kohánéknak majdnem sikerült szétverni a Ferencvárosi Jobbik alapszervezetét. Hihetetlen feszültségeket generált a Kohan csapata, a tagság körében. Hamarosan két csoportra szakították a Ferencvárosi alapszervezetet. Hogy 50+1 százalékos többségüket megszerezzék furcsa nevű (Grünfeld, Hornstein, Rosenberg) tagok felvételévet javasolták a tagságnak, akiket határozatképesség hiányában nem sikerült még a jobbik alapszervezeti tagjai közé felvenniük. Bár a történtekről tudomása van a Jobbik vezetésének, de az ügyeket tettek nélkül szemlélik. A szalámi technikát jól alkalmazó magyar ellenes csoportosulások, hamarosan megszerzik a jobbik vezetését. Akkor már késő lesz lépniük.

Ébresztő Jobbikosok. Ébresztő Jobbik vezetés.

Ne hagyjuk a Rogán és Kohán nevű magyar ellenes erőket, hogy elfoglalják országunkat.

Szebb Jövőt!

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!