fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

1240248_516478115112634_855079987_n

 

Kapcsolódó videó


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-1 # Antonov 2013-11-16 11:27
És ennek mi értelme van, hogy pár katasztrófa színész odamegy, és elsírja magát? Hiszen a valódi áldozatok rokonai is ott vannak, nem értem ennek a lényegét.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Fénybenjáró 2013-11-20 12:15
Van, hogy a robbantás meg van rendezve. Úgy, hogy ne sérüljön meg senki. Ekkor lépnek elő a katasztrófa szinészek, akik eljátsszák, hogy de még is megsérültek.

Vagy, ha nem törődnek pl a robbantásnál, hogy megsérül-e civil, akkor is jól jönnek a katasztrófaszin észek, mert ők előre betanult szöveg alapján, hebegés-habogás nélkül előadják a tvseknek, hogy igen terroristák robbantottak. Közben meg lehet hogy pont az amcsi kormány.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!