fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Az amerikaiak már 2005 óta szervezték a forradalmat és Hoszni Mubarak megbuktatását - állítja a volt egyiptomi diktátor egy hangfelvételen, ami a börtönből szivárgott ki. Mubarak ezen börtönőrökkel és az orvosával beszélget, és azt mondja nekik, a 2011-es arab tavasz, ami a bukásához vezetett valójában az amerikaiak műve. Mubarak állítása szerint felajánlotta az USA-nak, hogy lemond a posztjáról, és a hatalmat nem a fiára, Gamalra hagyja, ez azonban nem volt elég nekik.

Mubarak állítólagos szavai, amelyek egy egyiptomi lapban jelentek meg először, új megvilágításba helyezik a 2011-es eseményeket. A diktátor először visszautasított mindenféle kompromisszumot a tüntetőkkel, és mire amerikai nyomásra beleegyezett, hogy új, demokratikus választásokat írjanak ki, túl késő volt, az indulatok elszabadultak, és az események elsodorták.

Egyiptomban azóta is kaotikus állapotok uralkodnak, az új elnök Morszi ellen is tízezres tüntetések törtek ki, és idén nyáron katonai puccsal távolították el a helyéről. Mubarak állítólag azt mondta, ha kiengednék a börtönből, három nap alatt rendet csinálna az országban.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!