fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A balhé igazi felelősei azok, akik a forradalmat mesterségesen létrehozták s támogatták Ukrajnában. Talán úgy történt minden, mint Iránban a 50-es években. A ruszki már csak válaszlépést tett az ügy kapcsán. Még is őt hozza le a média igazi bűnösnek.

A cionizmus talán készül a 3. világháborúra, amivel fel akarják oszlatni az összes nemzetállamot? A másodikat is egy világválsággal vezették fel. Talán megint ugyan ezt a forgatókönyvet alkalmazzák napjainkban?

 

Kérd hangosan:

Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki erre az ukrajnai konfliktusra, a hozzá kapcsolódó történésekre az egész világon, s mindazon személyek életére, akik szándékosan szítják a háttérből a feszültséget s létre hozzák ezeket a bajokat!

Legyen minden úgy, ahogy az Isten szeretné!

Ámen! Ámen! Ámen!

 

1601106_153378874809044_1439478148_n


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Fénybenjáró 2014-03-23 08:41
Az ukránokat az orosz oldaláról átállították az USA oldalára ezzel a mesterséges forradalommal. Orosz nem örült, hogy elveszett a gyarmata, s a krími stratégiai területe. Ezért demokratikusan visszavette egy népszavazással. Lehet készülnek a többfrontos háborúra,mert Izrael is mocorog. Mesterséges háború lesz az egész, ahol megint a cionista befektetők keverték a mocskot, egyéb célok elérése végett. Mint a II. világháborúban.
Szerintem mindkét oldalt a zsidók mozgatják. Mind a ruszkiknál (a kommunizmus judeokommunizmu s volt, a Szovjetúnió összeomlása és a rendszerváltás pedig tervezett és irányított. Így még ma is zsidók irányítanak ott is), mind az USA-ban. Egy háborút szeretnének lehet, hogy a nemzetállamokat elsöpörhessék vele és létre hozhassák a képzelgéseiket.

De legyen minden úgy, ahogy az Isten szeretné!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # tolerancia 2014-03-26 05:45
Békesség!

A cím jó.
A téma aktualis.
Az elsö bekezdés rendben.
Második bekezdés felesleges.
A 'kérés'/fohász nem fohász,hanem...

"Legyen minden ugy,ahogy Isten szeretné!" - nem szeretné, RENDELTE!

A hsz-od a "Lehet..."mondattól kezdve felesleges, mert a figyelmet a béke helyett...
Érted, ugye?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!