fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Mondhatjuk, sokak szemében a Monsanto az egyes számú közellenség. Számtalan cikkben támadták őket, sok országban nem engedélyezik vetőmagjaik értékesítését, tüntetnek ellenük, ennek ellenére a cég él és virul. Vajon mi a titka ennek a globalizált óriásvállalatnak?

 Monsanto_tulajdon

Eláruljuk. Eddig senki nem fordított komolyabb figyelmet arra, hány óriásvállalatot vásárolt már fel eddig a vegyipari szaurusz, és hányat fog még bekebelezni.

Nyilvánvaló, hogy ez csak temérdek pénzzel, hiteleszközzel lehetséges, melynek egyenes következménye a szuperhatalom elérése, kialakítása a célból, hogy a cég teljes kontrollt gyakorolhasson (majdan) a világ, vagy egy részének élelmezése felett.

Így nem nehéz, a világ egyik leghatalmasabb, legbefolyásosabb emberének tartott amerikai elnököt is dróton rángatni, diktálni neki, vagy az amerikai kormányon keresztül "zsarolni" az EU-t, hogy az is, annak minden tagállama engedélyezze a GMO vetőmagok kizárólagos forgalmazását. Mik ennek a jelei, előjelei? Pl. az ebben foglaltak: http://utajovobe.eu/hirek/elelmezes/3615-harc-a-magokert-aki-etet-az-diktal-forditva-ulnek-a-lovon 

De érdekes ez a cikk is: http://utajovobe.eu/hirek/sokfeleseg/3727-az-amerikai-kormany-megfelemlitene-a-gmo-elleni-aktivistakat-tudosokat vagy pl. ez is: http://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsadalom-es-jog/3365-megtorlo-amerikai-lepesek-a-gmo-t-elutasito-eu-orszagok

Kiemelt figyelmet érdemel még az is, miszerint a Monsanto elleni tüntetésekről alig kapnak hírt a televíziónézők vagy olvasók. Miért van ez? http://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsadalom-es-jog/3358-nem-mutatjak-a-tv-ben-a-monsanto-elleni-tiltakozast

Legfeljebb a közösségi hálón kapunk rendszeres híreket arról, hogy is működik ez a cég, milyen "szakértők" érvelnek mellettük, hol érnek el sikereket, hol kudarcokat, stb.

Vajon mi lenne a megfelelő eszköz ennek a szuperhatalomnak a féken tartására? Hisz csak néhány vezér irányítja, nem?

És hogy miért kell ennyi cég a birodalomhoz? Könnyű a válasz. A GMO termékeket egyszer majd kizárólag ezek a cégek fogják értékesíteni.És mi vár az emberiségre, ha elkezdi fogyasztani a GMO termékeket? Erre könnyű a válasz, hisz velünk miért lenne másképp: http://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsadalom-es-jog/3497-hullanak-a-gmo-takarmannyal-etetett-malacok  

A képre kattintva látható az összes multinacionális nagyvállalat.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Ayvee 2014-04-02 18:33
Kissé hiányos a lista! Néhány hazánkban is jól ismert cég nincs rajta, pl.: AXE, Magnum, Bertolli
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2014-04-03 11:20
A Monsantó tulajdonába tartozik az Unilever is. Az pedig további alcégeket vásárolt fel magának. Pl.: Rama, Dove, Baba szappan, stb.

Lehet, hogy így van ez a többi Monsantó tulajdonú céggel a táblázatból. Ez még csak a jéghegy csúcsa.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!