fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

DEMOKRÁCIA = A NEMZET EGYSÉGÉNEK MEGOSZTÁSA

 

NÉHÁNY GONDOLAT A MOST KÖVETKEZŐ VÁLASZTÁSOK KAPCSÁN:

8 évig vártuk, hogy a nyíltan magyar ellenes MSZP-t leváltsa a Fidesz, rejtetten magyar ellenes pártja! A leváltás megtörtént, de az ország rendbehozatala NEM! Most az emberek új megoldást keresnek. Tisztában van ezzel a zsidó maffia is. Új megoldásként pedig létrehozták a még rejtettebben magyar ellenes Jobbikot. A lenti kép jól példázza a megosztás elméletét.

Most jön egy újabb választás, ahol ismét a Fideszt fogják első helyre kihozni. Az MSZP-t már leszerepeltették, jól látható abból, hogy a hírekben sorra köpik elő a lopásaikat, piszkosságaikat. Ezt már 15 évvel ezelőtt is megtehették volna, de akkor még szükségük volt rá a magyarság megtévesztésében és kiszipolyozásában.

A fideszes magyar ellensége pedig a jobbikos magyar lesz, ezen választás után. A most következő 4 évben a Fidesz még nyíltabban elkövethet visszaéléseket, mert így azzal is a Jobbik malmaira hajtja a vizet, akarom mondani a szavazókat. 4 évig leshetjük ismét a narancs párt ámokfutását, s a kellően elégedetlen tömegek reménykedését, hogy na majd, ha a Jobbik oda kerül...az milyen rendet fog vágni... A tömeghipnózis tervszerűen halad tovább... Minden előre ki van találva, le van szervezve. Aztán talán 4 év múlva megválasztják a Jobbikot nagy nehezen, mert addigra a Fideszből végkép elege lesz a népnek. Igen ám, csakhogy a Jobbik is a közvélemény-kutatások eredményeként lett létrehozva, a nemzeti érzelmű tömegek növekedésének hatására, s az igényeik, elvárásaik kielégítésére. Legalábbis szóban...

A Jobbik felső vezetése szintén zsidó irányítású. Lengethetik az árpádsávost, de attól még a cionista gépezetet szolgálják ki. Akinek szeme van rá, az már erre rá jött. Aki pedig még becsapható a pártoskodással, az még talán most is reménykedhet... megsúgom fölösleges.

Tedd a hazádért, s a magyarságért azt, amit meg tudsz tenni. NE várd a pártok segítségét, mert az nem fog jönni, vagy idővel teljesen, s tervezetten félresiklik.

Csak az ér valamit, amit te magad teszel Magyarországért. A többi csak porhintés, megtévesztés, a bankok és a káderek játéka.

DEMOKRÁCIA = A NEMZET EGYSÉGÉNEK MEGOSZTÁSA

 

Ajánlom tanulmányozásra az alábbi művet, mely jól bemutatja a demokrácia működtetőinek módszereit, s a demokrácia működésének elvét.

 

 

Ha pedig tényleg szeretnél tenni valami hasznosat, akkor kérd hangosan Isten közbenjáró segítségét Magyarország érdekében:

Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki mindazon személyek, csoportok, társaságok életére, létére, akik Magyarország és a magyarság kárára tevékenykednek, cselekednek! Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki munkásságukra, tetteikre, létükre, s az általuk kiváltott hatásokra is, a múltban, a jelenben és a jövőben is! Legyen minden, ahogy az Isten szeretné! Ámen! Ámen! Ámen!

 

1458474_611088502292789_332760560_n 

"4 évente megkapod az illúziót hogy szabad vagy egy választás erejéig.
A parlamenti pártok a parlamentben nem magyarok, hiába a máz rajtuk. Még a Jobbik se jobb.

Vagy tán azt hiszed szerencsétlen magyar, hogy a Jobbik jobb? Jobban tud hazudni és olyan dolgokat fel hozni, ami nekünk magyaroknak érzékeny pontja. Igen értem ez alatt Trianont is. Meg a cigány, zsidó, politikus bűnözést is.

Azt hiszed hogy ez véletlen? Véletlen lett ki találva a Jobbik? Nem, nem véletlen a Jobbik azért van hogy a népet megtévessze mint a többi párt is. Vagy azt hiszed ha tényleg olyan radikálisok és magyarok lennének, bent lennének a parlamentben? Tudod jól hogy nem. Sejted hogy itt sántit valami, hogy túl szép hogy igaz legyen. S ami túl szép az nem is igaz, mert az hamis. Hamis a Jobbik is mint a többi. "


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Landsknecht 2014-04-03 13:02
Ez nagyon jó cikk! Egyszerűen rátapint a lényegre. Az ilyeneket szórólapként kéne terjeszteni a megtévesztett emberek között. Csak már mindjárt itt a választás.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # carter987 2014-04-03 18:07
Nehogy nyomtassak belőle... szabad?
Kidobok egy pár példányt melóhelyen az asztalra :)

Az esetleg ezzel járó következmények (ha lesz is ilyen) nem érdekelnek!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Adenosin 2014-04-04 16:52
Nagyon jó írás, a lényeg benne van. Ha a politikával és a pártok választásával bármit is meg lehetne oldani, már régen beszüntették volna. Oszd meg és uralkodj! Ergo, nem megyek szavazni, mert nincs értelme. Sajnos tényleg forgatókönyv szerint már évekre előre megtervezték a sorsunkat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!