fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Rádiófigyelő, bizalmas!

1944. február 9., 21:45

A Donau 20:15 órai magyar adásából:

Dr. Bakosi-Párkány Zoltán előadása

A zsidók nincsenek tudatában a mi fogalmaink szerinti aljas dolgoknak, ők csak a Talmud tanai szerint járnak el, amikor a gojt az utolsó csepp véréig kiszipolyozzák és megsemmisítik.

Az indiánokat Amerikában a zsidók szoktatták hozzá ingyenes rum- és pálinkakóstolókkal az alkoholfogyasztáshoz és tették őket tönkre mind anyagilag, mind erkölcsileg. Kínában szintén a zsidók terjesztették el az ópiumfogyasztást. Az amerikai munkáshiány is jó üzlet volt a zsidóknak arra, hogy Afrikában a néger törzsfőnököket leitassák, majd ital fejében törzsük javának rabszolgasorba juttatását kikényszerítsék. Évenként körülbelül egymillió fekete rabszolga hagyta el Afrikát és került át, mint rabszolga, Amerikába.

A leánykereskedelmet is majdnem kizárólag zsidók folytatják. Távol áll tőlük az a gondolat, hogy aljas üzelmeiket bűnnek tekintsék. A lembergi törvényszék előtt 1905-ben egy zsidó leánykereskedő azt mondta, hogy a leánykereskedelemben nem talál semmi kivetnivalót, az éppen olyan üzlet, mint minden más. Az egyik gyümölccsel, a másik leánnyal kereskedik.

1931-ben Argentínában nagyarányú leánykereskedelmi szervezetről rántották le a leplet, és az 556 személy közül 512 zsidó volt. A lefoglalt iratokból kitűnt, hogy Argentínában ennek a bandának 987 nyilvánosháza volt, 3185 utcai leánynak kellett rendszeresen részt leadnia jövedelméből. A szervezet bevétele 1929-ben 102 millió pezót, 1930-ban már 108 millió pezót eredményezett. A Talmud szerint a nemzsidó nő: állat, amelyet a zsidó tetszése szerint szégyeníthet meg és tárgyként eladhat.

(MTI)

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!