fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A második világháborút egy gazdasági válsággal vezették fel a kedves világbankárok és világi hatalmaskodók. Aztán eltelt jó pár évtized és 2008-ban szintén létrehoztak egy nagy válságot. Rá 6 évre pedig elkezdték kínlódtatni a nagyhatalmakat egymás ellen. Talán megint egy újabb világégést akarnak, hogy a rombolás helyén a saját kis mocsokbirodalmukat létrehozhassák? Nagyon az az érzése az embernek, hogy mind a ruszki, mind pedig az USA élén ugyan azok a cionista irányítók állnak, akik most éppen háborút szítanak, hogy egyéb előnyöket érhessenek el általa. A frontvonalba golyófogónak pedig valószínűleg nem a kis fiacskáikat fogják küldeni, hanem az egyszeri emberek gyerekeit, s magukat az egyszeri embereket is...

 
 
Nincs szükség orosz válaszlépésekre, de az Egyesült Államok és az Európai Unió büntetőintézkedéseinek következményei lehetnek a nyugati cégek részvételére az orosz energetikai projektekben - jelentette ki Vlagyimir Putyin Minszkben, az eurázsiai gazdasági tanács keddi ülését követő tájékoztatón.
 
Az orosz államfő azt mondta, ha a szankciók folytatódnak, Moszkvának el kell gondolkodnia azon, "ki és hogyan működik az orosz gazdaság kulcsfontosságú területein, beleértve az energetikát is". Hozzátette: az orosz vezetés "nem nagyon szeretne" válaszlépéseket tenni, és azt reméli, hogy erre nem is kerül sor.
Az Egyesült Államok és az Európai Unió az utóbbi két napban újabb büntetőintézkedéseket jelentett be arra hivatkozva, hogy Oroszország tovább mélyíti a kelet-ukrajnai válságot. Washington hét olyan orosz kormányzati tisztségviselőre vetett ki szankciókat, aki Putyin közvetlen környezetéhez tartozik, illetve 17 vállalatra. A EU bővített feketelistájára tíz orosz állampolgár és a délkelet-ukrajnai szeparatisták öt vezetője került fel.
Az orosz államfő véleménye szerint az újabb európai uniós szankciók oka az, hogy Európában "bűnösöket" keresnek, akik felelősek az Ukrajnában végbemenő folyamatokért. Kijelentette, hogy Oroszországnak semmi köze nincs ahhoz, ami Ukrajnában történik. "Ők okozták a bajt, de velünk akarják megfizettetni annak árát" - mondta.
Putyin azt állította, hogy az Egyesült Államok áll kezdettől fogva az ukrajnai események hátterében. Szerinte ezt bizonyítja az is, hogy az Egyesült Államok az ukrán válság megoldásának élére állt.
Azt is visszautasította, hogy orosz "instruktorok", speciális egységek vagy katonai csapatok tartózkodnának Ukrajnában. A politikus az ukrán válság rendezését célzó négyoldalú, genfi megállapodás tiszteletben tartására szólított fel, és arra, hogy a kijevi hatóságok engedjék ki a börtönből azokat az embereket, akiknek szerinte az ukrán nép bizalmat szavazott és vezetőjéül választott.
Az orosz államfő reményét fejezte ki, hogy rendeződik az EBESZ Szlovjanszkban foglyul ejtett külföldi katonai megfigyelőivel kapcsolatos konfliktus, és a megfigyelők elhagyhatják fogva tartásuk helyét. Az elnök ezzel azt érzékeltette, hogy Moszkva hozzá kíván járulni a konfliktus megoldásához. Hozzátette, hogy nem ért egyet sem a megfigyelők odaküldésével, sem azzal, hogy foglyul ejtették őket, de szerinte a szembenállásban érintetteknek le kell vonniuk a következtetéseket a történtekből, és nem szabad "hasonló hibákat véteniük".
Putyin közölte, hogy Oroszország megérti európai partnereinek az aggodalmát. Elmondta, hogy hétfőn Gerhard Schröder volt német kancellár is közbenjárt nála az EBESZ katonai megfigyelőinek szabadon engedése érdekében, különös tekintettel arra, hogy közöttük német állampolgárok is vannak.

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!