fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

 

Hogy létre jöjjön Amerika, több mint 27 millió indiánt kellett kiírtania, majd főldüket megszálni.

Hogy felépítsék Amerikát, több mint 14 millió afrikait kellet elrabolni, rabszolga sorsa kényszeríten.. az afrikai rabok közül több mint 2 millió vesztette életét a tengeren, az embertelen bánási mód miatt, utazásuk során...Hogy növekedhessen a területe Amerikának, több mint másfél millió mexikóit gyilkolt meg, a földjük miatt.

Hogy megvédje majd magát Amerika, több mint 6 millió embert gyilkolt meg világszerte, a második világháború során, ezek közül több mint 300.000 et Hiroshimában, meg Nagazakiban.. "ma már nem titok hogy a kormány akkoriban, ugyan úgy tudott Pearl Harborról, mint ahogy 10 évvel ezelőtt 9/11 ről, még megtőrténése előtt.

Hogy megóvhassa Amerika a fontos szerepét, és helyét a bolygónkon, több mint 2 millió vietnámit gyilkolt meg.. nem beszélve Kubáról, Nicaraguaról, meg más latin amerikai országokról...

Hogy biztosítsa magának az energiaforrásait, több mint másfél millió irakit gyilkolt meg, és végtelen háborúba kezdett a fél világ ellen, a terrorizmus elleni harc, és demokrácia terjesztés álcájával.

Amerika ma, minden erejével az emberjogokat támogatja, meg a szabadságért harcoló mozgalmakat világ szerte, Ukrajnába, Venezuellában, Szíriában.. meg sok sok más helyen. persze Palesztinában nem, (miért is?) sem a világ legbetegebb diktatúrájában Szaúd-arábiában, plusz.. még e demokrácia terjesztése miatt, a világ szeme láttára is támogatja a hivatalosan első közellenséget, az Al-Qaidát, hogy megdöntse a legitim szír államot, mely ellen több mint 3 éve harcol a fél világ, de valamiért nem csak hogy nem akar megbukni, de egyre erősebb.

Isten óvja a szíriai arab hadsereget, mely hőseinek áldozataival, és vezetőjének kiállásával és bőlcsességével, írjuk meg a század legcsodálatosabb ellenállásának a történetét, mely egy egészen új világ rendet hoz létre.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!