fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A sorsunkat irányítani kívánó, uralkodó cionista oligarchia (vagyis az a bizonyos homályba burkolózó háttérhatalom) immár nem csupán terjeszti és népszerűsíti a homoszexualitást, de megalkotta a buzulást ideológiailag alátámasztani hivatott eszmét: az úgynevezett „gender-ideológiát”. Melyet – az oktatási rendszer, a média, a film- és a szórakoztatóipar teljes arzenáljának felhasználásával – gőzerővel terjesztenek a nyugati világ népeinek körében. De vajon miféle céloktól vezérelve folyik ez az őrület?

Tisztázzuk először is, hogy mi is az a „gender-ideológia”, melyet rövidesen minden magát „haladónak”, „civilizáltnak”, „modernnek” tartó és a „nyugati értékek mellett elkötelezett” embernek el kell fogadnia. (És sajnos már most is egyre több agymosott el is fogad.) A „genderisták” szerint ugyan a természet „önkénye” folytán női vagy férfi testbe születünk, azonban a női vagy férfi szerep felvállalása döntés és választás kérdése ebben a nagy-nagy szabadságban. Végtére is nem az a szabadság netovábbja, ha azt is eldönthetem, hogy férfiként vagy nőként, vagy akár valamiféle kevert, harmadik nemű lényként akarok élni? – hangoztatják a „gender-ideológia” hívei. Akik meg vannak győződve arról is, hogy az eljövendő „szép, új világban” teljesen természetes lesz, ha az egyébként azonos módon (félre)nevelt gyerekek felnőtt korukban saját maguk határozzák meg, férfiként, nőként, vagy egyszerre mindkettőként akarnak élni. Sőt eme képtelenül beteg elmélet követői azt is helyesnek tartják, ha az emberek életük során váltogatják a nemi szerepeiket. Végtére is hol van az megírva, hogy valakinek egy életen át férfinak vagy nőnek kell lennie? Tényleg, hol? Mármost azt ugye értjük, hogy miféle célokat szolgál a liberalizmus, a multikulti és a holokauszt-ideológia. (Mint tudjuk, mindegyik az uralmon lévő cionista oligarchia érdekeit szolgálja.) De miért szolgálja a háttérhatalom érdekeit az, ha nem csak elfogadottá teszi, de kifejezetten példaként állítja az uralma alatt álló tömegek elé a buzulást, és teljes mértékben összekeveri az alattvalók körében a hagyományos nemi szerepeket? Miért jó a nyugati birodalom irányító elitje számára, ha az alávetett népek soraiban jelentősen megcsappan a valódi családok száma, mindenféle veszedelmes (egészségügyi kockázatok sokaságát is jelentő) szexuális deviancia terjed el, és nem születik a népesség fenntartásához elegendő számú gyermek? Nézzük sorjában a magyarázatokat!

1. A homoszexualitás (és általában a szexuális devianciák) népszerűsítésével milliók figyelmét lehet elterelni a valóságos bajokról, az uralkodó elitek bűncselekményeiről, és a megvalósult „új világrend” diktatórikus vonásairól. A büszkén a világ elé álló buzik, a korábban rejtőzködő „látens homoszexuálisok”, illetve az erőteljes propaganda hatására az azonos neműek szerelmét vagy a nemi átváltozást kipróbálni óhajtó szerencsétlenek energiáját és figyelmét ugyanis jelentős részben leköti a perverziójuk. Ők aligha fognak azon elmélkedni, hogy milyen veszedelmes irányba halad a nyugati világ, és mi fog történni például akkor, ha Európát elárasztják a bevándorlók. De a buzik látványos térnyerése eltereli a figyelmét azoknak a nemzeti és keresztény értékek mellett elkötelezett embereknek is, akik kétségbeesve figyelik a végzetes folyamatokat. Az uralkodó elitek pedig páholyból nézik, amint fanatikus buzik és kétségbeesett ellenfeleik szidják, mocskolják és esetleg az utcán ütik-verik egymást.
 
2. A „gender-ideológiának” elkeresztelt borzalommal is alátámasztott buzipropaganda hatására eddig rejtőzködő, „látens homoszexuálisok” is felvállalják majd „másságukat”. Egyes számítások szerint a saját nemükhöz nyíltan vonzódó nők és férfiak száma - a kampány hatására - egy adott közösségben elérheti akár a 10-15%-os arányt is. Ezzel létrejön egy olyan „kisebbség”, mely magát a többségi társadalomtól megkülönbözteti, jogokat követelhet, és alkalmas arra, hogy – más, etnikai, vallási és egyéb kisebbségekkel egyetemben – a nemzeti kohéziót szétzilálja, és a radikális erőket vele sakkban lehessen tartani.
3. A háttérhatalom sohasem fog megelégedni pusztán a homokosság „elfogadtatásával”, mert a cél a „buzi identitás” megteremtése. (Miközben a nemzeti és keresztény azonosságtudatot tűzzel-vassal irtják.) Az erőszakos buzipropaganda, a provokáló buzifelvonulások célja tehát egy öntudatos, sőt fanatikus buzi réteg kitermelése („meleg büszkeség”), melyhez persze nélkülözhetetlen volt a homokosságot eszmeileg alátámasztó „gender-ideológia” elnevezésű ostobaság kiagyalása is. A „buzi identitással” rendelkező személyeknek pedig elsatnyul a nemzeti és keresztény tudata, és így a globális oligarchia nemzet- és keresztényellenes céljainak engedelmes kiszolgálóivá – és nemzetük megtagadóivá válnak.
4. A buziság és a szexuális perverziók terjesztése és népszerűsítése révén természetesen tovább fog csökkenni a nyugati világban a születések száma, ami a legteljesebb mértékben összhangban van a háttérhatalom elképzeléseivel. Ugyanis a globális oligarchia propagandistái a demográfiai katasztrófát szokták megjelölni a bevándorlás erőltetésének egyik okaként. (Más értelmes okot nem is tudnak felhozni.) Márpedig a faji és népi keveredés az oligarchia egyik legfőbb célja, mivel lehetővé teszi a különböző vallási és etnikai csoportok egymás elleni kijátszását az „oszd meg és uralkodj” stratégiájának szellemében, ezen kívül pedig a bevándorlás és a fajkeveredés révén lehet a legbiztosabban gyengíteni a hagyományos erkölcsi és nemzeti értékek mellett elkötelezett csoportok erejét.

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Oregon 2014-06-01 22:39
Elolvastam a cikket.
Ha ez bekovetkezne nagy szazalekban az maga lenne a katasztrofa. Meg ezen is agyalhatnank. Es Magyarorszagot es a sok sok orszagot ebbe akarjak belevonszolni. Nemkivetel Anglia se Ukrajna.

Az oroszok pont ezert vannak a nyugat ellen. Ott elkepesztoen nagy a homokosok es az europai unio elleni gyulolet. Ok europat ugy hivjak ,hogy Gayrope, es a G8- at (ami mostmar csak G7 mert az oroszokat "kizartak") pedig Gay7 =)

Szoval ok nagyon ellene vannk a dolognak. De ok sem egy tokeletes tarsadalom, sok hibalya van es nagy a keresztenyellen esseg. Ott inkabb meg mindig minddenki a kommunizmus hive. Csak a nev cserelodott le Orosz Foderacio nevre es elengedte az elfoglalt orszagokat. De a helyzet ugyan az. Lenin-korzet, Vorosoktober utca stb.

Sokak szerint magyarorszagnak inkabb az oroszok fele kellene huznia nempedig a nyugat fele. Sokak szerint Ukrajnanak is odakellene huznia ( sokan tudjak ,hogy az EU csak kihasznalna oket, de ok akkor is biznak benne mert fanatikusan gyulolik az oroszokat az 1932-33as ehinseg miatt ) tudom es ismerem a helyzetet mert en Karpataljai vagyok.

Talan van benne valami amit mondanak. Szerintetek mi er tobbet? az EU altal nyujtott "szabadsag" es a sok Euro (mar akinek)vagy semmi szabadsag es keves kis penz de viszont buzik kizarva 100% -ra, es ragaszkodas a "nemzeti dolgokhoz", testveri osszetartas.

Marha felkerultek az oroszok a kommentben hadd irjak egy par sort roluk. Emlitesre meltoak: az o nemzetuk olyan mint valamifele "szupernemzet" egy olyan nep amelyik egyaltalan nem akarja kovetni az europai tobbseg dolgait es nem akarja ,hogy barki parancsoljon nekik barmiben. Egy teljesen kulonallo szalon mukodik az elmejuk, nem hasonlithato egyik mas szlav nephez. Pedig ok is szlavok. A szlavok egymas kozott ugy osszetartanak mint a ciaganyok. Mi nem is hasonlitunk rajuk, pedig peldat lehetne venni ebben a dologban roluk. Foleg az oroszok, nagyon osszetarto nep. Eros, karizmatikus es bator. Az anyagi vilagra nem ad egyaltalan, a katyus ut jo neki. A varosaik elegge lerobbantak, meglehet tekinteni a google-earth programon. Ajanlom figyelmetekbe Volgograd varosat, nagyon lepukkant. Es ez az eletszinvonal eleg neki, furcsa de igaz! 80.000 forintos minimalber ,beeri a kevessel is mert ott nem a penz az ertek hanem az ember! igen az ember! mintha lenne bennuk valami "telepatikus szal" ami osszekoti oket mint egy csaladot, jo szivuek amugy! van vagy 100 fele nemzet oroszorszagban es veluk egyaltalan nem viselkednek visszataszitoan mint szemelyekkel bar igaz az nem az oroszok foldje csak a Cari eraban elfolalak tolluk. Na es most nezzunk a magyar tarsadalomra... ugye jo lenne ha hasonlitanank ebbol a szempontbol rajuk? Az ember az ertek, nem a penz amit az eu igerget itt nekunk. Talan nemjol kozelitjuk meg az adott helyzetet? erdekelne a velemenyetek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # VSM919 2015-05-27 11:25
Teljesen egyetértek veled. Nekem egyre szimpatikusabba k az oroszok.
Nem tökéletes társadalom az övéké valóban, de ha már válaszhatnék, inkább az oroszok felé fordulnék, mint a "felvilágosult" nyugat felé.
Jobb a kevés békességgel, mint a sok, de békétlenséggel, széthúzással.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # VSM919 2015-05-27 11:26
Egyébként lehetne még a cikknek folytatása :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!