fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Azért érdemes azt is észben tartani, hogy az USA csupán a cionista zsidóság bábja. Lásd Henry Ford: A nemzetközi zsidó című könyvet.

Mint, ahogy Magyarország is napjainkban. Mivel tökéletesen megszállták a felsővezetést, s így nem vagyunk urai saját hazánknak. Ugyanakkor a nevünkben képviselnek olyan zsidó érdekeket, amik egyenlőek a háborús bűnösség fogalmával.

Na szóval, valahogy az USA is ilyen helyzetben tengődik és szenved, mint mi, csak neki a nagyobb gazdasági háttere miatt elnyomó szerepet szántak...

 

Nem minden vegyi támadást akar megtorolni az USA!

- Vietnam - 1962-1971 között 20 millió gallon vegyszert szórtak az északiakra és a dzsungelre. Azóta is szennyezi a környezetet a maradvány anyagok tömege.
- Gaza - 2008-2009 fehér foszforral támadt civileket az izraeli hadsereg. A fehér foszfortól szó szerint elolvad az élő szövet.


-Irak - 2004. Az amerikai hadsereg szintén fehér foszfor tartalmú lövedékekkel támad iraki civileket.
-Irak- 1988. Szaddam Husszein, CIA segítséggel kurdok és Irán ellen vetett be szarint, ideggázokat és mustár gázt.
- St. Louis - 1955. Civilek lakta területen próbáltak ki egy radioaktív, vegyi anyagokat ( cink kadmium szulfid) szóró szerkezetet. Főleg a szegény réteg, túlnyomóan feketék lakta területen. A rákos megbetegedések drasztikusan magasak a területen azóta is.
- New York 2011. A rendőrség nagy dózisú könnygázt vetett be az Occupy the Wall street tüntetőire. Idősek, gyerekek nők és férfiak vegyesen..
-Waco - 1993. Egy vallási gyülekezet farmján, a bezárkózott követők ellen vetett be az FBI. A lezárt épületbe pumpáltak be könnygázt, ami tűzveszélyes. A farm épülete kigyulladt és leégett. 49 felnőtt nő és férfi és 29 gyerek halt meg. A könnygáz használata harcmezőn is háborús bűncselekmény, mi újság, ha civilek llen vetik be?
-Irak 2007-2010. Az amerikai hadsereg több tonna gyengített uránt tartalmazó lőszerrel szennyezte be az országot. Azóta magas szintre emelkedett a gyermek halandóság, a rákos megbetegedések száma és a születési rendellenességek.
-Japán 1944-45. Az amerikai hadsereg napalm bombákkal bombázott nagyvárosokat, szörnyű kínhalálra ítélve a lakosságot ( csakúgy mint később Vietnámban). Tette mindezt úgy, hogy tisztában volt vele, hogy az ország építészete előszeretettel alkalmazza a papír falakat és a faszerkezetet. Ezzel egy tomboló, elolthatatlan pokolban ölte meg civilek tízezreit. Egy Tokió elleni támadás során több mint 100 000 civil halt meg egyetlen alkalommal.
-Japán, Nagaszaki, Hiroshima 1945. - Az amerikai hadsereg egy már gyakorlatilag megnyert háború végén terror bombázta le a két várost. Mindezt azért, mert élesben is ki akarta próbálni a jövő fegyverét. Igaz ez nem tekinthető vegyi fegyvernek, de illik a sorba..

Most akkor ki is az agresszor?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!