fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Politikai elemző: az izraeli hírszerzés ma is megfigyeli az amerikai politikusokat.

Hát még a magyarokat...

 
Az izraeli hírszerző ügynökségek oly erőteljes kémtevékenységet folytatnak Amerikában, hogy Izrael képes megakadályozni az USA bármiféle közel-keleti béketervének megvalósítását, amennyiben azt veszélyesnek tartja az izraeli érdekekre nézve – jelentette ki Bill Jones politikai elemző, az Executive Intelligence Review elnevezésű honlap szerkesztője.Bill Jones szerint Izrael fel akar készülni bármiféle „meglepetésre” az Egyesült Államok részéről, „melynek támogatására egyébként Tel-Aviv a legteljesebb mértékben számíthat”.

A politikai elemzőt az iráni Press TV arról kérdezte, mi a véleménye a Newsweek amerikai hetilapban megszellőztetett hírről, mely szerint az izraeli titkosszolgálat lehallgatta Bill Clinton amerikai és Háfez Aszad szíriai elnök telefonbeszélgetését 1999-ben, a közel-keleti béketárgyalások egyik kritikus szakaszában. Akkoriban – a palesztin-izraeli béke megállapodás tető alá hozása mellett – az amerikai adminisztráció szeretett volna elősegíteni Szíria és Izrael közeledését is.

Az elemző úgy véli, hogy „Izrael valószínűleg ma is megfigyeli az USA-tisztségviselőket, amikor is John Kerry külügyminiszter megpróbál egy békeegyezményt tető alá hozni az izraeliek és a palesztinok között”.

„A kémkedés jelentős előnyhöz juttatja Izraelt a béketárgyalásokon, mivel képesek megelőző lépéseket tenni annak érdekében, hogy megakadályozzanak minden olyan megállapodás létrejöttét, mellyel nincsenek megelégedve” – jelentette ki Bill Jones.
Mint arról hírportálunk is beszámolt, az amerikai hírszerzés bizonyos köreiben aggodalom tapasztalható az USA-ban zajló erőteljes izraeli kémtevékenység miatt.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!