fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Ukrajna dél-keleti régióiban kezdtek eltűnni a gyerekek. Julija Timosenko ex-ügyvédjének, Szergej Vlaszenko és Olga Weber egy német sebész levelezéséből megtudtuk, hogy Ukrajna Németországba szállítja a sebesült felkelők testéből kivett szerveket.

 Szervkereskedelem Ukrajnában. Jugoszlávia remake-je

  

Jugoszlávia már nem létezik. De maga után hagyott olyan embereket, akik egy vesével, vagy egy tüdővel kénytelenek élni. Voltak olyanok is, akik műtőasztalon haltak meg, amikor lemészárolták érzéstelenítés nélkül. Nevük örökre kapcsolódik a Medicus-ügyhöz. Milyen sors vár a sebesült donyecki és luhanszki felkelőkre?

Slobodan Despot író, a Xenia kiadó igazgatója sok mindent mesélhet. Ez az szerb-horvát származású ember jól ismeri a koszovói szerbek tragédiájának történetét. Az Oroszország Hangjának megfogalmazta az ukrajnai eseményekkel kapcsolatos véleményét. Ebben az országban folyik most az elmúlt évtizedek egyik legborzasztóbb népirtása.

Oroszország Hangja: Szergej Vlaszenko, Julija Timosenko egykori ügyvédje, és Olga Weber német sebész levelezése fényt derít a szervkereskedelem szörnyű valóságára, amely most bontakozott ki Ukrajna dél-keleti részén. Vonhatunk-e párhuzamot aközött, ami Koszovóban történt és amit megtudtunk Vlaszenko és Weber levélezéséből?

Slobodan Despot: Del Ponte emlékirataiban írja le ügyészkénti munkáját a Nemzetközi Büntetőbíróságban. E könyvben olvashattunk a szervkereskedelemről, ami Koszovóban történt. De Dick Marty svájci bíró egy részletes vizsgálatot is folytatott. Később a megkapott eredményeket tartalmazó jelentést előterjesztette az Európa Tanács elé. A jelentés megerősíti a szervkereskedelem tényét, azt, hogy a Koszovói Felszabadítási Hadsereg rendelete alapján a foglyok testéből (legnagyobb részben ezek békés szerbek voltak) az orvosok szerveket távolítottak el. A jelentés megállapította, hogy nagy volt a kereslet, mert a szerveket azonnal Törökországba és a nyugati országokba küldték. A szerveket megdöbbentő körülmények között távolították el, néha érzéstelenítés nélkül, és eladták a nemzetközi bűnözői hálózaton keresztül. Megállapították, hogy a kereskedelembe bele voltak keverve a hatalom magas rangú tisztviselői is.

Valószínű, hogy Ukrajnában most valami ilyesmi történik. De emlékeztetni szeretném, hogy Del Ponte leleplezése nem okozott nagy zavart a nyugati világban, és hogy az Európa Tanács „eltemette” Dick Marty jelentését, aki egy igazán történeti munkát végzett, nagy kockázatot vállalt a vizsgálat során. A jelentés nem szolgált alapul a koszovói hatóságok elleni szankciókhoz, annak ellenére, hogy a vezetés minden bizonnyal tisztában volt, hogy mi történik.

Attól tartok, hogy ebben az esetben is Ukrajnában e tények pontosan ugyanilyen hallgatás falába ütköznek.

Mindenesetre, a koszovói precedens létezik. Ezt dokumentumokkal bizonyították be. Ez Bernard Kouchner idején történt, akit a NATO koszovói kurátornak nevezett ki, köteles volt tudni, mi történik a rábízott területen. De amikor egy újságíró megkérdezte a szervkereskedelemről, azt tanácsolta neki, hogy forduljon pszichiáterhez. Nyilvánvaló, hogy a Nyugat az utolsó pillanatig tagadni fogja a törvénytelen kereskedelmről szóló bizonyítékokat.

 
Forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2014_07_08/Szervkereskedelem-Ukrajnaban-Jugoszlavia-remake-je-2956/


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!