fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

szogesdrot250.jpgNagy valószínűséggel egy magyarországi zsidó közgazdász, Sztálin hű kiszolgálója találta ki a málenkij robotot. A szovjetek által keletre hurcolt több százezer ember közül talán minden harmadik is életét veszthette, a többiek pedig szörnyű szenvedéseket éltek át. Az „ötletadó” Varga (Weisz) Jenő neve alig ismert a magyar történelemben, pedig kulcsfontosságú pillanatokban avatkozott be a magyar politikába.

A málenkij robotot, ezt a korábban „szovjet találmánynak” gondolt, semmivel sem igazolható eljárást – hiszen nem háborús bűnösökről, nem törvénytelenségeket elkövetőkről volt szó, de még csak nem is fegyveres testületek tagjairól – egészen más megvilágításba helyezi egy frissen megjelent könyv, A Kreml árnyékában. A tanulmánykötet szerzője, Baráth Magdolna valószínűsíti, hogy Moszkvában nem egy orosz, hanem a magyarországi ZSIDÓ közgazdász, Varga Jenő volt az, aki először vetette fel: „a legyőzött ellenséges ország ne csak anyagi jellegű kártérítést fizessen, hanem munkaerejével közvetlenül is járuljon hozzá a háború utáni szovjet újjáépítéshez”.

(Baráthhoz hasonlóan vélekedett Varga szerepéről 2006-ban Stark Tamás, a Magyar foglyok a Szovjetunióban című munka szerzője is.) - írja a hvg.hu, gondosan elfelejtve, hogy Varga NEM magyar, hanem magyarországi ZSIDÓ származású csúcsgonosztevő volt.

Varga Jenő az 1919-es magyarországi Patkányköztársaság idején a zsidó Kun Béla szintén zsidó származású egyik népbiztosa volt. Életrajzából kiderül, hogy Weisz Sámuel és Singer Julianna fiaként született szegény zsidó családban.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Munkácsy36 2016-11-23 22:09
Sajnos sok" feltalálónk" volt , de sajnos nagyobb részt mind zsidó. És minden találmányukat nem értük , hanem ellenünk használták fel. A kommunista kollaboránsok az Tanácsköztársas ág vezetői, a vőrős brigádok (különitmények) gyilkosai, a kopac Rákosi, és társai, a gulyástföző Kádár és társai a pufojkások nagyrésze ,a Horn Gyulák, a vérbírák, a hóhérok, akik gyerekeket akaszgattak 1956 után. Nézd meg a volt és a felvett nevüket, A Grünöket és Weisokat, akik csodálatos módon mindig ott voltak 1919 ben , 1945 ben amikor Magyarországot el kellett vagy ellehetett pusztítani. Sajnos Magyarország sírásóinak utódai most is köztünk vannak, talán ők építették a Fema táborokat, vagy hozzák reánk a bevándorolók százezreit ,nekik minden pénz, minden üzlet. Soros Gyuribácsinak lesz mindenre gondja. Már úgyis ő vezeti az országot sőt talán Európát is, pénzzel , árulokkal, kollaboránsokka l cion bölcseivel stb.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!