fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

adarpa2.jpg 

A Pentagon egyre többet költ emberszabású robotok fejlesztésére. Egy hete bejelentették, hogy további másfél millió dollárral, illetve hat hónappal kitolt határidővel támogatják a DARPA Robotic Challenge-et. A robotfejlesztési versenyt júniusban tartották, a Pentagon viszont további pénzekkel is támogatja a legígéretesebb fejlesztéseket – azaz 11 robotot a 16-ból.

 A Pentagon azért szponzorálja a robotfejlesztést, mert kíváncsiak rá, hasznát vehetik-e egy emberszerű robotnak, amik támogatást nyújthatnak a szárazföldi csapatoknak a mentőakciókban. Arról nem beszéltek, hogy emberölésre szánt Terminátorokat szeretnének.

A DARPA azért is hosszabbította meg a robotépítő verseny jelentkezési határidejét, mert a tavaly decemberben tartott floridai döntő nagy sikert aratott. Gill Pratt, a DARPA programmenedzsere szerint az eredmények fölülmúlták a várakozásaikat, így még magasabb elvárásokkal állhatnak az új döntő elé. Ehhez pénzre van szükség, de a jelek szerint a Pentagon erre szívesen áldoz.

A robotfejlesztési programot 2012-ben indította a DARPA, és a jelek szerint nagy siker; csak 2015-ben 95 millió dollárból gazdálkodhatnak.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!