fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom
Úgy van ez tudod, hogy bármilyen nemzeti kezdeményezés is indul, vagy kezd jobban megerősödni, annál inkább igyekszik a zsidó maffia megfigyelni, felügyelni, megszállni és irányítani. Így volt a Magyarok Szövetségével. Így van ez még ma is minden jelentősebb csoportosulásunkkal.
Izsák Balázs SZNT-elnök eddig diplomatikusan megpróbált jóban lenni az erdélyi magyar szervezetekkel. Most azonban leszedte a keresztvizet az RMDSZ-ről.

Vasárnap kiadott közleményében Izsák Balázs azt írja: a kiszivárgott autonómiatervezettel az RMDSZ megpróbálja felszámolni az autonómiamozgalmat, vagy legalább átvenni irányítását a Székely Nemzeti Tanácstól.

Az SZNT-énél nem jobb, csak pusztán más tervezet célja az, hogy

az RMDSZ új, autonomista arculatát építse

vele, hiszen a román törvényhozás és a politikai osztály ezt a kezdeményezést is el fogja utasítani – mondja Izsák.

Az SZNT megteremtette a Székelyföld autonómiájának egyik előfeltételét, „egy egységes autonómiamozgalmat, egy olyan mozgalmi potenciált, amelyre nem volt példa a rendszerváltás óta”. Ez a mozgalom két eszközzel, az utcai megmozdulásokkal és a polgári engedetlenséggel, illetve a nemzetközi joggal képes lehet arra, hogy megállítsa a Székelyföld beolvasztását egy nagyobb régióba, a román kormány ugyanis nem tett le a régiósítási tervéről.

„Ezzel szemben és ennek leépítésére van szüksége a román hatalomnak egy új, a magyar közösségen belüli legitimációval rendelkező mozgalomra, amely

Bukarestből ellenőrzött és irányított”

– írja az SZNT elnöke.

„Nem állítjuk, hogy a román titkosszolgálat nyilvánosság előtt is kifejezett célját váltják most valóra a tervezet készítői, de tény: a román titkosszolgálat sem árthatna profibb módon a székelyek ügyének.

Az SZNT az év végéig ülésezik, a küldöttek pedig akkor eldöntik, hogy miként viszonyuljanak a másik, „ellenőrzött autonómiamozgalomhoz”. Izsák Balázs azt kéri a küldöttektől, hogy maradjanak hűségesek az SZNT egy évtizede megfogalmazott céljaihoz akkor is, ha volt barátaik, volt szövetségeseik közül nem egyet a másik oldalon látnak majd. „Maradjunk minél többen az önálló, hiteles autonómiamozgalom útján, és állítsuk meg Székelyföld beolvasztását!”.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!