fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

2001. szeptember 11-én a világ szinte élő adásban nézhette végig a World Trade Center ikertornyai ellen véghez vitt támadást, majd azok leomlását. Ezzel párhuzamosan értesülhettünk további két repülőgép történetéről, melyek közül egy a Pentagon épületébe csapódott, míg a másik az utasok bátorságának köszönhetően ártalmatlanul zuhant le egy ritkán lakott területen.

A döbbenet csendjét a felháborodás és a bosszú hangjai váltották fel, majd az Amerikai Egyesült Államok két háborút is indított. Az elsőt Afganisztán, a másodikat Irak ellen, s hamarosan újabb támadások történtek Célkeresztbe került Irán és Szíria a két olyan bástya, amely nem hódolt be a háttárhatalomnak. Ezek mind a szeptember 11-i események egyenes következményei voltak. A legfontosabb téényezők egyike, hogy a világcirkusz porondjára szólították a terroristákat, vagyis mindenkit, aki felhasználható arra, hogy a rá való hivatkozással országokat lehessen elfoglalni rendszereket lehessen megdönteni a háttérhatalom érdekében. De az úgynevezett 9/11 elindított egy másik folyamatot is, az úgynevezett összeesküvés-elméletek megalkotóinak a színre lépését is. Az internet iszonyú gyorsaságú fejlődése pedig lehetővé tette, hogy az egész világot évszázadok óta uraló háttérhatalmi média-fősodor mellett az alternatív világmédia is elérhető a földgolyó bármely lakosa számára. Az amerikai James Henry Fetzer, a Veterans Today szerkesztője és társ-alapítója 13 évvel az ikertornyok elleni támadás kapcsán újabb titkokkal lepte meg a világ kevésbé megvezethető gondolkodó embereit.

James Henry Fetzer a 13 ével ezelőtt történtekhez kapcsolódóan telefoninterjújában azt állította, hogy a néhai al-Kaida vezér "Oszama bin Laden nem vett részt" az ikertornyok elleni akcióban. Fetzer leszögezte:a 9/11 terrortámadás valójában egy"kitalált esemény" volt, amelyet az amerikai neokonzervatívok közreműködésével a Pentagon támogatásával hajtottak végre amerikai és izraeli hírszerző ügynökségek.

Az University of Wisconsin-Madison nyugdíjas professzora szerint a CIA a nemzetközi jgot és normákat megsértve megkínozta az állítólagos al-Kaida tagokat, akik ezután tették meglepő kinyilatkoztatásaikat, amelyek a hatalom hivatalos verzióját támasztották alá. A fullasztásos kínzási eljárást alkalmazták a 9/ 11 állítólagos kitervelője, Khalid Sheikh Mohammed ellen is - fogalmazott a PressTV-nek adott telefoninterjújában az amerikai James Henry Fetzer.

Az amerikai szenátus hamarosan közzéteszi az úgynevezett Kínzás-dossziét, azt a 3600 oldalas dokumentumot, amely több millió minősített CIA adatot tartalmaz.

A szenátus hírszerzési bizottsága vezetője, Dianne Feinstein kijelentette: a jelentés megmutatja a hatalom szervezetinek "brutalitását, amely éles ellentétben áll Amerika nemzeti értékeivel".

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!