fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom
 
ZSIDÓ HUMBUK EZ AZ EGÉSZ, MINT MINDIG! Az a kérdés, hogy a Fidesz miért működik közre mindebben? Annyit kellett volna tennie, hogy visszavonja a netadót s nincs tüntetés. Nem tette, pedig látta, hogy milyen felháborodást váltott ki. El lehet gondolkozni, hogy mi ennek az egész kínlódásnak az igazi célja... KI HÚZ AZ EGÉSZBŐL HASZNOT???
 
Elképesztő látni, hogyan vezetik orruknál fogva a pártok és a nyugati befolyás alatt lévő média a tömegeket, ha kell egyenesen ki az utcára egy jogosnak tekinthető felháborodást kihasználva!
 
10730922_776920642355971_971265605648810025_n

 
Vegyétek már észre, hogy mikor uszítanak magyart a magyar ellen holmi cirkusz és odadobott gumicsonton civakodva és azt is, hogy KIK SZERVEZIK ezeket ! ! ! 


2014-ben igenis szükség van "az igazságra ráébredt emberek" tudására, hogy ne lehessen pártok bábszínházában tovább elterelni a figyelmet a valóságról !

Elképesztő látni, hogyan osztják egyesek a balliberális uszító szlogeneket és szövegeket, amikor már csak a "boldog tudatlanságban" élők nincsenek tisztában, milyen módszereket alkalmaz az USA / Mossad ha egy országban váltást akar előidézni vagy káoszt. Elég megnézni Ukrajnát !

Milyen érdekes hasonlóság a két helyszín között ! Biztos véletlen....... 

Budapest Hősök Tere és Kijev Euro-Majdan

 

Jelenleg a világ újrafelosztása zajlik, amiből Magyarország sem fog kimaradni ! Kőkeményen elkezdődött és hónapok óta folyik a Kelet és Nyugat közötti gazdasági háború.....

Elképesztő látni, hogyan próbálnak idegen érdekcsoportok Washingtonból és Tel-Avivból ugyanazzal a bevált forgatókönyvvel egy ürügyből kormányváltó vagy forradalmi hangulatot előidézni !
És mégis kiket ültetne a helyébe a sok megvezetett ember ?
Mégis milyen európai uniós megbízott kormánynak örülne ez a fajta magyar ?

A CIA és a Mossad totálisan beépült a magyar közéletbe és majdnem tökéletesen mozgatja a szálakat Magyarországon is - ne felejtse el senki ! ! !

Nagyon tanulságos látni a már régen elzavart arcokat a politikában, hogyan nem képes a magyar társadalom levetkőzni ezeket ?!? És ha kell újra és újra megjelennek, pártjuk nevét változtatják csak és visszamásznak az ablakon.....

Az az érdekes, hogy alig lehetett hallani internetadó ellen szóló értelmes felszólalást. de még megszólalást sem, ami tanulság egyébként, mert hamar átalakul a szervezetlen tömeg egy "ruszkik haza", "Orbán takarodj" és "magyar rendőr velünk van" típusú katyvasszá vagyis köze nincs az eredeti célokhoz....

Az meg már az ostobaság netovábbja, hogy a HirTV-nek mennek neki és az Uniót éltetik egyesek ......... ! Így megy félre minden értelmesnek induló kezdeményezés mellesleg, mert maga a tömeg mindig kivétel nélkül "tömeg" módjára viselkedik és a lendület és az ösztönök viszik előre, nem konkrét elképzelések és célok.

* "André Goodfriend, az Amerikai Nagykövetség ügyvivője is ott van a tüntetésen .... + Az index adja a lázítás alá a táptalajt ... No comment........

*
Gulyás Balázs nevű MSZP-s szervező (aki a tömeget a székházhoz vezényelte, de Ő maga eltűnt) = Krétakör = Ökotárs = Norvég Pénzalap = Liberálisok = Clinton/Soros/CIA .....
Ugyanazok a körök ! ! !

Szerintem nagyobb balhét szerettek volna, de a futball-szurkolóknak és az Ultráknak még ezeknél az idegen szervezőknél is több eszük van, hogy nagyon okosan nem mentek bele a zsákutcába.... Így is, ami balhé volt, majd rájuk akarják fogni....- vagy már meg is tették !

Ilyen és hasonló dolgok folynak a háttérben, amiről az embereknek fogalmuk sincs.......
Ők csak a massza, a tömeg, a birka, aki oda megy, amerre terelik vagy hergelik éppen. Elég egy koncot bedobni...

Ha enni már nincs mit, vagy a devizahitelek miatt elviszik a házat, nem gond...... Nem tiltakozik, nem megy az utcára....
De ha nem tud letölteni ingyen, akkor bezzeg rögtön mindenki idegbeteg lesz és még az ötlettől is forradalmat akar csinálni......
Jó egy birka népség vagyunk......! Nem csoda , hogy az Illuminati kénye kedve szerint tud bánni velünk...

VAJON A LÉNYEGET HÁNYAN VOLTAK KÉPESEK MEGHALLANI ?!
 

 
Máté Tamás az Egységfront Egyesület tagja karakterisztikusan vázolta és próbálta elmagyarázni a lényeget, amit fondorlatos módon valamennyi éppen hatalmon lévő rendszer elsumákol, vagy éppen karhatalmi eszközökkel (lásd 2006 szeptember-október) brutálisan elfojt.

Minden egyes jogtiprás, jogsértés abból egyenesen következik. Internet-adó? Nem kívánatos.. De vajon a nyugdíj alkotmányos alapjogának, a mindenkire kiterjedő szociális ellátás alkotmányos alapjogának vagy a magyar nép önrendelkezési jogának az elvétele nem számít? Mert ezek miatt ebben az országban MÉG SENKI(!!!) sem tüntetett. Holott ezekért JOGSZERŰEN és BÜNTETLENÜL fel lehet lépni és kötelező is mindenkinek fellépnie! Mert ezek alkotmányos ALAPJOGOK!!

VÉGEZETÜL TANULSÁGNAK:

 

995764_828769463821169_7261421485081167043_n

  

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!