fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Melyik uniót szeressük? Azt amelyik már egyszer bedarálta az országot, vagy azt, amelyik éppen most darálja be az országot???

 

"Ami Budapesten zajlik, az Arab Tavasz. Facebook-forradalom. Hogy miért annyira fontos a liberálisoknak a minden elleni felháborodás, amire hivatkozva egy EU-barát kormányt lehet pozícióba tolni? Mert 2015. január 1-jén lép életbe a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. Alig több mint egy hónap, és van alternatíva az Európai Unióval szemben. Akkor az Európai Uniót támogató kisebbség igen kellemetlen helyzetbe kerül."


(...) A radikális atlantista Gyurcsány Ferenc hatalomba tolása a brüsszeli diktatúra hazánkra kiterjesztésének kezdetét jelentette.
Ez a radikális atlantista vonal akar most visszakúszni a hatalomba azáltal, hogy a médián keresztül minden elképzelhető problémát felsorolnak, amiből az embereknek - jogosan - elege van. Ha logikusan végiggondoljuk azonban, azt láthatjuk, hogy a problémák igen nagy részéért maga az Európai Unió a felelős. Kvótarendszerrel, túlzottdeficit-eljárással, diplomáciai nyomásgyakorlással tönkretették az országot.

Tehát, a tüntetéssel kapcsolatban a tények: 30 ezer ember (képek alapján inkább 3 ezer), és néhány tucat fizetett személy, aki bemegy a tömegbe egy EU-zászlóval. Közfelháborodás napja van. Mindenki fel van háborodva valamin, de mindenki máson. A liberálisoknak igazából teljesen mindegy, hogy ki és min van felháborodva; a lényeg, hogy legyen egy tömeg, amibe be lehet állni az EU-zászlóval.

A tények másik dimenziója: 2003-ban a magyar választópolgárok 38%-a adta szavazatát az Európai Unióra. Eltelt több mint tíz év. Az idei EP-választásokon a részvételi arány 28,92% volt, ennek kétharmada EU-ellenes pártra szavazott, a maradék 71,08% pedig senkit nem akart küldeni az Európai Parlamentbe.

Ami Budapesten zajlik, az Arab Tavasz. Facebook-forradalom. Hogy miért annyira fontos a liberálisoknak a minden elleni felháborodás, amire hivatkozva egy EU-barát kormányt lehet pozícióba tolni? Mert 2015. január 1-jén lép életbe a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. Alig több mint egy hónap, és van alternatíva az Európai Unióval szemben. Akkor az Európai Uniót támogató kisebbség igen kellemetlen helyzetbe kerül.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Csapláros Albert 2014-11-21 17:31
Nem tudom,nekem volt csak gyanús,hogy az EU-ba való belépésünk előtt, az 1990-es években, a mezőgazdaságunk at le kellet építeni, mert -mondták- túl erős mezőgazdasággal nem kellünk az EU-nak. A magyar könnyű és feldolgozó ipar ugyanúgy járt. ....Olyan erősek lettünk volna? Milyen szerveződés az, ahova csak legyengítve és kisemmizve kellettünk?
A belépésről döntő népszavazáson való alacsony részvétel arról tanúskodik, hogy sokan fenntartásokkal kezelték a reklámokkal erőltetett csatlakozást.
Mikor nagy és komoly döntések előtt áll az ország , olyankor látszik , mennyire hiányzik a népnek egy komoly, felelősségtelje s, nemzeti, kulturális elit, aki széles látókörével,tek intélyével , követendő véleményt formálhatna. Ha lett is volna ilyen biztosan elnyomta volna a hangját, a multimédia terrorja.
Jelenleg a televíziókban szinte kizárólag liberális szájízt böfögő nímandokat építenek fel,s mutatnak be megmondóemberké nt.
Sajnos nagyon kevés a valóban nemzeti érzelmű, komoly nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező magasan művelt magyar.
Az egyetemek ontják a végterméket, ám a nyelvvizsga bizonyítványok virágzó feketepiaca mutatja, a szerzett tudás bizony hiányos.Ha nyelvvizsga bizonyítvány kapható, akkor kapható ott más is, más végzettségről.
Pár száz éve még egy csizmadia mesterleveléhez is szükségeltetett a világlátottság.
A kommunizmusban a politika, manapság pedig a szegénység zárja el a tanulni vágyók elől a külföldi tapasztalatszer zés és tanulás lehetőségét. Nem arra gondolok , hogy menjünk nyugatra alja munkát végezni.Ám, ha sokak lesznek képesek külországban minőségi munkát produkálni, az a változás jegye lesz.
Addig még itthon számos feladatunk van, hogy a gátló tényezők elháruljanak.
Tisztelettel
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!