fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Tudod, a tv reklámozta forradalomnak még a környékéről is menekülni kell, mert hazaárulók vezetik!

 

Kik is Ők?

Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba! Mint köztudott, a népnyúzó ”netadóval” magunk sem értünk egyet, de azokkal sem, akik ezt a jogos népharagot hadi okként felhasználva hamis módon az emberek ezreit becsapva tömegeket csalnak az utcára. A főszervezőket nem érdeklik a ránk kivetett adók, ők csupán atlantista érdekeket követve próbálnak Hazánkban a hatalom bűvkörében horgonyt vetni, hogy onnan akár Magyarország kárára is kiszolgálják washingtoni és brüsszeli gazdáikat, és ez bizony nagyobb veszély nemzetünkre nézve, mint a ”netadó” bármely vázolt formája. Ezzel nem árt, ha minden nemzetben gondolkodó, és valóban gondolkodó ember tisztában van!

 Íme, itt van Gulyás Balázs, a "netadó-ellenes" tüntetés főszervezője, aki nem mellesleg az MSZP VIII. keröleti ex-alelnöke, valamint sok olyan atlantista felforgató tevékenységek fővédnöke, melyet a párt nem mer, vagy nem akar nyilvánosan felvállalni. Nemzetellenes tevékenysége számára a netadó pusztán ürügy, hogy idegen érdekek mentén mozgósítson Hazánkban.

Gulyás - aki nem mellesleg az MSZP-s Gurmai Zita fia - felel a szocialista párthoz formailag nem köthető, de a háttérből a párt pénzén létrehozott és irányított, álcivil szervezetek által működtetett közösségi oldalalak, és különféle a közvéleményt erőteljesen tematizáló internetes felületek kommunikációjáért.

Az Ő kezében összpontosul az MSZP úgynevezett Web2-es kommunikációja, szervezése, irányítása. Ebbe a kommunikációba a különböző, a párttól látszólag ”független” közösségi oldalak, csoportok, blogok tartoznak, amelyeket elvileg civil közösségek hívtak életre. Gulyás Balázsnak mintegy húsz olyan Facebook-csoporthoz van szerkesztői jogosultsága, amelyek ügyekhez kapcsolódóan jelentek meg a közösségi oldalon, és amelyek aztán több tízezres követőre tettek szert. Úgy tudjuk, Gulyás Balázs birtokában van a ”Tiltakozzunk a felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása ellen” nevű Facebook-oldal, de az ”Egymillióan a magyar sajtószabadságért” oldalához is hozzáfér. Információink szerint az Egyenlítő TV közösségi oldalát is Ő kezeli.

N & N - Nem a netadóra, nem az antimagyarokra facebook oldalról.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!