fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A tanulmány csak három ország  Irak Afganisztán és Pakisztán áldozatainak listáját dolgozza fel. 

Több mint 1,3 millió, többségében ártatlan civil embert öltek meg Irakban, Afganisztánban és Pakisztánban az úgynevezett amerikai terror elleni háború eredményeként az elmúlt több mint egy évtized alatt, állítja egy új jelentés.

2009-ben egy éjszakai razzia során az amerikaiak Afganisztánban, Narang tartomány, Ghazi Khan városában tíz civilt, köztük nyolc tanulót öltek meg.

A folyamatban lévő amerikai vezetésű háborúk “közvetlenül vagy közvetve, mintegy 1 millió emberrel végeztek Irakban, 220 ezer fővel Afganisztánban és 80 ezer fővel Pakisztánban,” állítja egy tanulmány, melyet a nemzetközi orvosok szervezeteinek egy csoportja készített.

“Ez a szám mintegy 10-szer nagyobb, mint amely a lakosság, a szakértők és döntéshozók számára ismert,” írják a tanulmány szerzői, hozzátéve, hogy “ez csak egy óvatos becslés”, és a teljes veszteség “meghaladhatja a 2 millió főt is.”

A jelentésnek, melyet a Nobel-díjas Orvosok Nemzetközi Szervezete a Nukleáris Háború Megelőzésére, valamint Orvosok a Társadalmi Felelősségvállalásért és az Orvosok Világért március 25-én hozták nyilvánosságra, a címe: “Holttestek száma: A „Terror elleni Háború” veszteségei számokban 10 év elteltével.

Körülbelül egymillió embert öltek meg Irakban az Egyesült Államok vezette invázió és megszállás során 2003-tól 2011-ig, a jelentés szerint.

Az amerikaiak azt feltételezik, hogy csupán 9900 irakit öltek meg az amerikaiak Irak megszállása során, mutat rá a jelentés, és hozzáteszi, hogy az amerikai állampolgárok sokkal felháborodottabbak lennének, ha “ismertették volna velük a tényleges számadatokat, ami valószínűleg több mint százszor magasabb.”

A tanulmány csak Irak, Afganisztán és Pakisztán áldozatainak számát vizsgálja, de nem tartalmazza más országok haláleseteit, amelyeket az amerikai és a szövetséges katonai erők szintén megtámadtak, mint Jement, Szomáliát, Líbiát és Szíriát.

A tanulmány szerint, míg az Egyesült Államok szorosan figyelemmel kíséri az amerikai és szövetséges csapatok veszteségeinek a számát, addig “hivatalosan figyelmen kívül hagyják” azon civilek számát, akiket az amerikai vezetésű erők öltek meg.

Orientalista.hu – (Forrás: persianews.vcp.ir – press tv)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!