fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Az USA-val bábozó Izraelnek köszönhetően tönkrement a hatalmi egyensúly sok arab országban. Ennek pedig meglettek a következményei...

 

11138101_983311801702045_5304780103665371828_n


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Kramer 2015-08-08 20:18
Kuruc.info komment:

Mostanra aki nem süket és vak, meg kellene értse azt, ami itthon történik. De mint tudjuk, Magyarország a süketek és vakok országa, akiket ráadásul tehetetlen bábokká kábít a zsidó propaganda ópium. Senki nem keres rá a migránsözön valódi okaira. Pedig ahhoz, hogy Észak-Afrikától a fekete kontinens belsejéig, Afganisztántól Pakisztánig emberek százezreit rábírják, hogy egy szatyorral a kezükben hátrahagyják otthonaikat, felforgató ügynökök tömege szükséges. Kik ezek az ügynökök? Milyen célokat szolgálnak? Néhányan talán tudjuk, (sejtjük) a választ. Lehetetlen, hogy a menekülteket kihallgató rendőrök ne rendelkeznének információkkal. Akkor pedig mire ez a nagy titkolódzás és elhallgatás? A haldokló Európára szabadított tizedik csapás idejét éljük. Magyarország esetében az igazi hatalom már elvesztette tűrőképességét. A mértéktelenül felszaporított cigányság (eddig) kevésnek bizonyult az őslakosság totális elpusztítására. Kell az ország, de a lassú söprű ideje elmúlt. Ne legyenek illúzióink, olyan országok életképes egyedeit szabadítják ránk, akik saját szülőföldjüket (jobbára külső "segítséggel") már felzabálták. Ahogy megfelelő lesz a beözönlöttek létszáma, magyarok tízezreit fogják lemészárolni. Aki pedig sikerrel védekezik, azt elpusztítja a zsidótörvényekk el kibélelt "állam". Mit gondoltok? Miért kapnak ezek ingyen kaját, szállást és napi négyezer forint zsoldot? Számoljunk csak! Egy magyar nyugdíjasnak negyvenhárom év munkaviszony (és adózás után) jó ha nyolcvanezer forint nyugdíja van. Egy afrikai pedig, akinek egyetlen, a létezését igazoló papírja sincs, felmarkolhat nettó százhúszat.
Mi ez ha nem zsold? Mi ez ha nem üzenet? S, hogy mit üzennek a már nem is annyira rejtőzködő hatalmasok? Csak annyit: végetek van! Az időtök lejárt - elég buták és gyávák voltatok ahhoz, hogy barom módjára vágóhídra kerüljetek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!