fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Egy hozzászólásból:

Mostanra aki nem süket és vak, meg kellene értse azt, ami itthon történik. De mint tudjuk, Magyarország a süketek és vakok országa, akiket ráadásul tehetetlen bábokká kábít a zsidó propaganda ópium. Senki nem keres rá a migránsözön valódi okaira. Pedig ahhoz, hogy Észak-Afrikától a fekete kontinens belsejéig, Afganisztántól Pakisztánig emberek százezreit rábírják, hogy egy szatyorral a kezükben hátrahagyják otthonaikat, felforgató ügynökök tömege szükséges. Kik ezek az ügynökök? Milyen célokat szolgálnak? Néhányan talán tudjuk, (sejtjük) a választ.

Lehetetlen, hogy a menekülteket kihallgató rendőrök ne rendelkeznének információkkal. Akkor pedig mire ez a nagy titkolódzás és elhallgatás? A haldokló Európára szabadított tizedik csapás idejét éljük. Magyarország esetében az igazi hatalom már elvesztette tűrőképességét. A mértéktelenül felszaporított cigányság (eddig) kevésnek bizonyult az őslakosság totális elpusztítására. Kell az ország, de a lassú söprű ideje elmúlt. Ne legyenek illúzióink, olyan országok életképes egyedeit szabadítják ránk, akik saját szülőföldjüket (jobbára külső "segítséggel") már felzabálták. Ahogy megfelelő lesz a beözönlöttek létszáma, magyarok tízezreit fogják lemészárolni. Aki pedig sikerrel védekezik, azt elpusztítja a zsidótörvényekkel kibélelt "állam". Mit gondoltok? Miért kapnak ezek ingyen kaját, szállást és napi négyezer forint zsoldot? Számoljunk csak! Egy magyar nyugdíjasnak negyvenhárom év munkaviszony (és adózás után) jó ha nyolcvanezer forint nyugdíja van. Egy afrikai pedig, akinek egyetlen, a létezését igazoló papírja sincs, felmarkolhat nettó százhúszat. Mi ez ha nem zsold? Mi ez ha nem üzenet? S, hogy mit üzennek a már nem is annyira rejtőzködő hatalmasok? Csak annyit: végetek van! Az időtök lejárt - elég buták és gyávák voltatok ahhoz, hogy barom módjára vágóhídra kerüljetek.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Kramer 2015-09-20 22:17
A nyirkai jóslatban ez áll (valahonnan ismerősek a jóslatban szereplő események...):

A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!
Nyomulnak földünkre sivatag elöl, tenger elöl.Tódulnak napkelet felöl.
A trónfosztott vörös cárgazdátlanná vált ebeizsibvásáron herdálják ela föld színét, mélyét, a levegőeget, vizeket.
Ki koncon van, ki koncra tör.Egymást ugatják bohóc szerepben.Minden elhamisul.
Csak alvilág van meg Ál-világ,-mondja a szavával nem játszó pénzváltó.
Lekantározzák az igáslovat,lenye rgelik a versenyparipát.Az értelem elvándorol.
Még nincs aki véres kardot hordozna körbe,de érlelődik a vihar…
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Adenosin 2015-09-22 07:12
Régóta figyelem a bevándorlókkal kapcsolatos észrevételeket, kommenteket, de úgy látom, hogy nem bírom tovább, hogy ne reagáljak most itt.
1. Aki nyitva tartja a szemét, az látja, hogy nem csak életerős felnőtt férfiak érkeznek, hanem asszonyok, karon ülő gyermekekkel. (ki kell menni a keleti pályaudvarra!)
2. Bármennyire is félnek és rettegnek a bevándorlók özönáradatától, hogy elveszik a munkánkat, és megnyomorítják az életünket, ezek az emberek véletlenül sem akarnak itt maradni. Ők mennek tovább nyugatra a jobb élet reményében. Csak sajnos M.O. az, aki tranzit állomásokat hoz létre, regisztrálja őket és itt tartja őket (???). A migránsok előtt itt voltak a cigányok, akik tényleg rajtad élősködnek, szívják a véredet, meglop, kifoszt, megveri a gyermekedet, a nagyszüleidet és azért vonják a fizetésed bizonyos százalékát, hogy míg ők gyermeket csinálnak, és semmi hasznosat nem csinálnak, Te eltartod őket, s közben az a kormány nekik asszisztál, nekik kedvez. Ezért miért nem lázadsz fel?
3. Aki tud angolul, legalább konyha nyelven kommunikálni, annak csak oda kell lépni egy MÁV állomáson egy migránshoz és megkérdezni hogy: Why are you here? és ők kedvesen és barátságosan azt fogják mondani, azért mert a hazámat megtámadták, ill. támadás fenyegeti (természetesen Izrael és USA ).
4. Miért éppen Afganisztán, Észak-Afrika, Szíria és az Arab területekről érkeznek bevándorlók? Azért, mert ezen országok egy részét már terrorizálja Izrael és az USA, ill. atom támadással fenyegetőzik.
5. Akkor miért nem maradnak otthon és védik meg magukat? Kérdem én ha Magyarországot megtámadja Izrael a világ legjobb harcászati hadseregével, szerinted Te mit tudnál tenni ellene? Kaviccsal megdobálnád őket? Van Magyarországnak katonasága? Érted már?
6. És végül ne feledd! Te is lehetsz hasonló helyzetben és akkor majd neked is jól esne egy kis segítség, hogy elérd a célodat. A legnagyobb probléma az emberekkel, a tudatlanság, ne legyél Birka!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # magyar ember 2016-05-13 13:58
Nem kötekedni akarok, de szerintem Te ne légy birka.
A cikk megjelenése és a hozzászólásod óta is eltelt már némi idő, remélem azóta tisztábban látsz már Te is. Ez a horda amit az országra és Európára most rászabadítanak nagyon komoly gondokat fognak okozni. Szerinted ezek "békét és nyugalmat" kereső "menekültek" szerintem pedig egy barbár, tudatlan, fanatikus megszálló csürhe.
Ezek nem dolgozni jönnek, nem akarnak beilleszkedni sem hozzánk, sem más országba, sem a kultúrába, sem a társadalomba.
Ezek is ugyanúgy rabolni, fosztogatni élősködni fognak rajtunk és másokon is, mint ahogy a cigányok. Nézd csak ahol már többen vannak (Németország, Ausztria pl.) mennyi lopást követnek el, gyereket és nőket molesztálnak és még sorolhatnám. Talán így akarnak megilleszkedni?
Ha egy magyar család (magyar és nem magyar cigány!) külföldre települ, akkor ott mindenféle segély és támogatás nélkül szerez magának lakhatást, munkát, egyebet, de ami a legfontosabb igyekszik az ottani társadalmi rendszerbe beilleszkedni.
Nem értem miért mondod, hogy a cigányok ellen nem lázadnak az emberek? Ugyan próbálunk tőlük megszabadulni mint most megakadályozni ezeknek a barbároknak a betelepítését.
De sajnos ebben az esetben is ugyanaz történik mint most a "migrások" ránk szabadításával kapcsolatban is, a jelenlegi bábkormány minden erővel igyekszik megakadályozni.

Fel kéne ébredni végre nem csak a magyar embereknek hanem egész Európának (most pl. 1kis ízelítőt kapnak a németek, hogy mi mit kell eltűrjünk a cigányoktól sokkal régebb óta) és ezeket is, meg a cigányokat is kell kergetni innen oda ahova valók.

Remélem ez mihamarabb megtörténik, mert ha nem akkor nem csak a mi országunk lesz hamarosan annyi, hanem hasonló sors fog várni a többiekre is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!