fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Örülünk, hogy végre nyíltan kimondják a háttérben meghúzódó okait a bevándorlóáradat megindulásának. Vagy esetleg szándékos megindíttatásának!

Bár a jelenlegi bevándorlási hullám még nem jelent komoly fenyegetést az európai identitásra, az irányítatlan migráció miatt ez a helyzet megváltozhat. A Nyugat fel kell hagyjon a más országok megsemmisítésére alapozó külpolitikával.

Orbán Viktor a Die Welt német napilapnak nyilatkozva csütörtökön kijelentette, hogy hosszú távon a nem irányítás alatt tartott migráció komoly károkat okozhat az európai identitásban. “Egyszerű matematika… egy napon több migráns lesz, mint ahányan mi vagyunk.” Ez pedig hosszú távon lehetetlenné teszi, hogy Európa lakossága európaiként határozza meg önmagát.

“A migránsok Európába hozatala üzlet, és csak a pénzről szól. Azok, akik ezt a folyamatot irányítják, berendezkedtek a Pakisztánban és Afganisztánban létesülő menekülttáborokban, ahol felajánlják szolgáltatásaikat. Ezért érkezik a két országból ennyi migráns Európába.”

A kormányfő hozzátette, hogy Pakisztánban a helyzet kevésbé kritikus, az ottani emberek csak egy jobb életet szeretnének. Az irányítatlan migráció azonban hosszú távon azt jelenti, hogy a civilizációk összeütközése Európán belül folytatódhat, és ebből a kereszténység nem feltétlen győztesen fog kikerülni.

Orbán Viktor kijelentette, hogy a jelenlegi migrációs válság Európában a nyugati országok külpolitikájának köszönhető, mert az hosszú éveken át más országok megsemmisítésére törekedett. Az úgynevezett “Arab Tavasz” során az amerikaiak és európai szövetségeseik egy a valóságban nem létező ellenzéket támogattak, bár számukra is már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy alkalmatlanok a kormányzásra.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!