fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Mindig tedd fel a kérdést! Ki húz hasznot a világpolitikai eseményekből, történésekből?

Ki húz hasznot a francia terrortámadás megszervezéséből?

Egy érdekes gondolat:

Megkérdeztem, tegnap hogy ha' Franciaország önmaga ellen követte el a merénylete, akkor mi volt ezzel a célja?
A válasz nem maradt sokáig titokban.

Ami persze leginkább arról győz meg (sokunkat) hogy Franciaország a saját polgárai ellen terrorcselekményt követett el!!!
(A Charlie Hebdoelleni merénylet is hasonló céllal, hasonló eszközökkel lett kivitelezve!)
Javaslom, hogy sürgősen színezzétek vissza a profil képeiteket, mert ezzel a terroristákat támogatjátok, köztük a Francia kormányt!!!
Franciaország így akar jogot formálni a szíriai beavatkozásba !!!
természetesen a Szír ("demokratikus" ??? ellenzék mellett) Oroszország ellen!!! Ez lesz a III. világháború kirobbantására való indok. A teljes propaganda gépezetet bevetették. A Facebook-ot, a Google-t, a Youtube-ot, a rádiókat, tévéket, hogy minél nagyobb felhajtást csináljanak a dolognak, minél nagyobb legyen a felháborodás és be tudják ugrasztani a NATO-t és az EU-t az előre megtervezett újabb nagy világégésbe.

 

Pár elgondolkodtató részletkérdés az egész merénylettel kapcsolatban. Tökéletes módon volt megszervezve az egész támadás, de véletlenül a zsebükben maradt az útlevelük... :

 

12243545_986575994717579_2754867815114848792_n

 

Vagy ezeknél az eseteknél miért nem volt ilyen mértékű a felháborodásuk, meg kampánytevékenységük?

Két évvel ezelőtt a nyugat által támogatott "szíriai ellenzék" betört a szíriai Sadad városba és lemészárolt több mint száz keresztényt. 2015 november eleje óta a várost egy másik terrorszervezet az Iszlám Állam ostromolja a települést, de mégsem írja ki senki hogy Pray for Sadad.

 

12241317_609679842506108_6669302442238225687_n

 

Vagy a nap kérdése:

Ki színezte át az orosz zászló színeire a profilképét, miután magára vállalta az ISIL a 217 ártatlan, civil utas halálát okozó terrormerényletet a Sínai-félszigeten lezuhant utasszállító gép esetén?

Ki színezte át a profilképét Libanon zászlójára, mikor a napokban három terrormerényletben az ISIL közel hetven ártatlan, civil embert ölt meg Libanon fővárosában, Bejrútban?

Ki színezte át a profilképét 2014 őszén Szíria zászlójára, mikor 42 kisiskolást robbantott fel a nyugat által támogatott "mérsékelt ellenzék" iskolájuk előtt Homszban, amikor reggel kezdődött a tanítás?

Gondolkodjon el mindenki, hogy ki is érzéketlen és ki nem!

... és gondolkodjon el azon is mindenki, hogy mikor manipulálják az érzelmeit, és mikor nem!!!

Gondolkodjon el mindenki azon, hogy amikor ott történik terrortámadás, ahol valóban, reálisan, nap mint nap harcolnak a terroristák ellen, akkor nem történik semmi "bánat" vagy "szomorúság" a "világ", a nyugati világ részéről.

Siroi Isi

 

Hogy csak az utóbbi idők nagy átveréseire és történelemhamisításaira utaljak, a World Trade Center amerikai kormány általi felrobbantása óta józan ember semmilyen nagyobb „terroresemény” kapcsán nem gondolhatja, hogy tényleg az zajlik a színfalak mögött, amiről a híradások szólnak. Így az idén már másodjára megeső párizsi mészárlásról sem állíthatunk semmi biztosat. (A korábbi merényletről itt írtunk: A franciaországi merényletről)

Rengeteg kérdés merül fel egy ilyen esemény kapcsán, és egyikre sem adhatunk konkrét választ. Vajon nem a franciák művelték ezt az egészet? Ha nem ők tették, tudtak-e róla előre? Ha tudtak róla, ki tudott még róla, és ki tervelte ki, milyen szándékkal? És ha nem, tényleg az ISIS volt? Létezik-e egyáltalán az ISIS mint olyan, és ha létezik, kik hozták létre valójában? Azoknak, akik létrehozták, mi az igazi céljuk vele? És azoknak, akik állítólag kezdettől fogva ellenzik az ISIS létezését, miért kellett várniuk a „terror” nyugati megjelenésére a „totális háború” meghirdetéséhez? Kik azok, akik igazából vezénylik a bevándorlást, és kik azok, akik parancsba adják a migránsok befogadását, ami aztán ilyen eseményekhez vezet? Stb.

Hogy sajnáljuk-e az áldozatokat? Persze, hogy sajnáljuk. Hogy a mészárlást elítéljük-e? Persze, hogy elítéljük. További következtetéseket tenni kár volna. Párizs nem áldozat, hanem az utóbbi évszázadok egyik kiemelt agresszora. Vigyáznunk kell az áldozat szerepében tetszelgő hatalmakkal, mert elképzelhető, hogy legalább olyan veszélyesek, mint a szemben álló fél. Az Egyesült Államok például 2001. szeptember 11-e óta a muszlim lakosságot irtja, vagy mondhatnánk úgy is: nem az úgynevezett ellenségét (bárki is legyen az), hanem a saját hatalmi és ideológiai érdekeinek ellentmondó iszlámot és annak képviselőit irtja. Ehhez talált az ikertornyok lerombolásával ürügyet. A mostani ürügy mire lesz jó? Világháború lesz a Közel-Keleten? Ha háború lesz, tényleg azok ellen fog folyni, akik ellen meghirdetik? S ha így lesz, és győznek,

ki fog mindebből a legnagyobbat profitálni?

Ezzel kapcsolatban nekünk van egy tippünk, amit A Nagy Izrael terve és megvalósítása című írásunkban tárgyalunk, mely szerint minden nagy politikai esemény Izrael területi és hatalmi gyarapítására fut ki.

Akárhogy is legyen, az Albert Pike-nak tulajdonított jóslatok eddig teljes mértékben beváltak. A jelenlegi folyamatokat illetően is beszédes a már állítólag 1871-ben felfedett terve:

„A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.”

Érdemes megfontolni, hogy a nagy színjáték mögött lehet, hogy pontosan erről van szó.

 

divideandconquer

 

A valóság ennél az illusztrációnál természetesen árnyaltabb (hiszen jelen esetben sokkal inkább a deviáns, vallástalan Nyugat és az eredeti formáját többé-kevésbé megőrző iszlám világ szembenállásáról van szó), mindenesetre van benne valami…

Kiegészítés: Pike levele ebben a formában Michael Haupt találmánya, aki az ötletet William Guy Carr-tól vette át, ő viszont semmilyen forrással nem tudja alátámasztani, illetve azok a források, amiket megad, valami teljesen másról szólnak: Pike tervéről, hogy a katolicizmust megdöntse. Ha egy újabb világháború valóban a Közel-Keleten tör ki, annak megjóslásáért William Guy Carr-nak elismeréssel adózhatunk, bár a könyve megírása idején (1958) ez már napirenden szereplő jóslat volt, így nem állt vele egyedül.

Ugyanakkor bárki is fogalmazta meg a Pike írásaként elhíresült tervet, a Cion bölcseinek jegyzőkönyeit illető meglátások itt is megállják a helyüket: Hugo Wast joggal írta: „A Jegyzőkönyvek lehetnek hamisak – de csodálatosan beválnak.” Henry Ford pedig hozzátette: „Az egyetlen, amit a Jegyzőkönyvekkel kapcsolatban bizonyossággal kijelenthetek, az az, hogy tökéletesen egyeznek mindazzal, ami történik. A Jegyzőkönyvek az elmúlt tizenhat évben, vagyis mióta nyilvánosságra kerültek, összhangban voltak a világhelyzettel, és ma is mutatják annak ritmusát.”

Figyelmen kívül hagyva most a hitelesség kérdését, az egyetlen fontos és lényeges pont a következő: ez az írás ama írások egyike, amelyek hitet tesznek amellett, hogy a legutóbbi idők rendetlensége nem véletlenek sorozata, hanem megfelel egy tervnek, amelynek fázisait és alapvető eszközeit éppen a fent említett szöveg mutatja meg pontosan.

Végezetül pedig itt egy katasztrófa színész, aki már több terrortámadásnál is szerepet vállalt. Így most Párizsban is:

 

10612957_1078537228846335_857141891003810253_n

 

 

Kérd hangosan TE is:

 

Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki a francia terrortámadásra, az általa kiváltott hatásokra, történésekre, a múltban, a jelenben és a jövőben is! Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki arra a tevékenységre, munkásságra, csoportosulásra, amely egy újabb világháborút igyekszik kirobbantani a Földön. Kérem, hogy az Isten tegyen Igazságot! Legyen minden, ahogy az Isten szeretné és jónak látja! A múltban, a jelenben és a jövőben is! Ámen!Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # spartakusz 2015-11-16 10:11
szevasztok!

Miért nem mondod ki? Miért kerülgeted a valót?
Meg kell nevezni! Igen meg! A népek akik nyomorognak milliárdnyian vannak - felettük uralkodik a bűnöző a PÉNZ URA! Nem vallások, nem ideológiák, nem politika, a nem - et sorsolhatnám, végtelen - ha nem az a kis elenyésző réteg - bűnöző réteg, aki magához ragadta az irányító uralmat a pénz révén - ő nyomtatja ő ossza el - ő megvásárol vele: MINDENT! újból írom, hogy rögzítsd magadban: MINDENT! stb. neve - nevezd nevén - többet ne általánosíts és ne szalámizzál - osszál - mert a bűnöző az bűnöző - a nagy-számok óceánjában minden cseppre jó cseppre szükség van - ezért népet nép ellen ne uszíts - mert kiváltó ok a III.VH- ra ami ma már folyik RAFINÁLT Módon! Azért mert a bűnöző zsákmányát nem adja oda önként - mivel a nyíltság mellett a teljességet nem meri felvállalni ÁLARCBAN VAN ÉS ELBÚJVA HÁTUL - PÉLDÁUL GYILKOLTAT - KIFOSZT - ÉLETTEREKET ELLEHETETLENÍT - KÁOSZT TEREMT AMELYBEN MÉLYEBBEN ELTUD TŰNNI - Ő EZT HISZI!

Eddig ez így volt - de FELISMERÉS AZ EMBERISÉG FELISMERÉSÉT KÖVETŐEN GYÖKERESEN MEGVÁLTOZIK - MOST A VÁLTOZÁS KORÁT ÉLJÜK - TÚLÉLJÜK MI A TÖBBSÉG - A VÉKONY BŰNÖZŐ RÉTEGNEK MEG A POKOL FENEKE JUT!

EMLÉKEZTETŐ - reagálásom olvasd!

„…A valóság ennél az illusztrációnál természetesen árnyaltabb (hiszen jelen esetben sokkal inkább a deviáns, vallástalan Nyugat és az eredeti formáját többé-kevésbé megőrző iszlám világ szembenállásáró l van szó), mindenesetre van benne valami…”

erre az, hogy nincs benne semmi - az van amit fent írtam!
Ide írtam először:
https://kuruc.info/r/4/151147/


Avatár
László Kiss Lengyel Dániel • egy perce

szevasztok!
Ráadásul megint terelnek - elakarják terelni magukról a figyelmet! Kik? Hát az igazi mozgatók és működtetők, mindig így csinálják a köztörvényes közönséges bűnözők akik a pénzurai! Ne higgyétek - de tudjátok a palánk mögött ők vannak megbújva és mocskos elrabolt pénzükkel IRÁNYÍTJÁK - irtsák az emberiséget -! AZ EMBERISÉG MEGINT A PERONON VAN!
NEMZETEK FIAI LÁNYAI - VEZETŐITEKET TÁVOLÍTSÁTOK EL - MERT A PUSZTULÁSBA VEZETNEK BENNETTEK! ŐK MÁR MEGJAVULNI NEM TUDNAK - E Z É R T !

bővebben itt:
http://www.hungarianrealnews.c...


130 Arany szösszenet - leír mindent!

véges türelemmel: id. Kiss László
ui: SZABADULJUNK MEG HÓHÉRAINKTÓL!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Oregon 2015-11-21 10:01
Sziasztok.

Volt olyan "app" a facebook-on ,hogy oroszorszagos profilkepszinez es ? Na majd ha lesz, akkor az emberek biztosan ra fognak klikkelni, de mivel nincs ezert nem is fog senki, meg aki egyutt erez az sem.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!