fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A kormány kommunikációs szinten már erőteljesen harcol az illegális bevándorlók Nyugat-Európából való visszatoloncolása ellen, a gyakorlatban azonban ennek nyoma sincs. A Jobbik válaszokat vár, és tovább építené a kerítést.

Értetlenségének adott hangot a Jobbik azzal kapcsolatban, hogy a kormány „retorikai háborúja” közben Belgium 29 illegális bevándorlót toloncolhat vissza Magyarországra. Z. Kárpát Dániel alelnök felhívta a figyelmet, hogy a határsértéseknél őrizetbe vettek és a korábban visszatoloncoltak miatt már így is több száz migráns tartózkodik az országban, egy nagyobb hullámot pedig nem is tudna kezelni az infrastruktúra.

Z. Kárpát Dániel azzal bírálta a kormányt, hogy az szavakban a Jobbikot követi, de tettekben már nem lép fel határozottan. A parlamenti képviselő arra vár választ, hogy mit tervez a kormányzat: évekig az országban akarják-e tartani a migránsokat, vagy gyors kiutasítással elküldik őket származási helyükre, az EU-ba történő belépésük első államába (jellemzően Görögországba), vagy netán olyan más biztonságos országba, ahol fogadják őket.

A Jobbik az idegeneket sem kvóta alapján, sem visszatoloncolva, sem őrizetesként nem lenne hajlandó hosszú távon itt tartani – mondta a képviselő.

Közölte: pártja továbbra is támogatja a migrációellenes aláírásgyűjtést, ugyanakkor azt csak egy „szépségtapasznak” tartják, és nagyobb sikert várnának egy népszavazástól. Utóbbi Z. Kárpát Dániel szerint legitimációt adna arra, hogy a mostani és a leendő kormányok határozottan elutasíthassák az illegális migrációt és a visszatoloncolásokat, ám a szavazáshoz szükséges alaptörvény-módosításokat mindeddig hiába nyújtották be, a kormánypárti képviselők nem adtak annak teret. A képviselő arra is választ vár, hogy ha a kormánykommunikáció szerint zéró tolerancia van, akkor miért nem fogadják el ezt szolgáló javaslatukat.

Mint a nemzeti párt országgyűlési képviselője felhívta a figyelmet, az embercsempészek rendre újabb és újabb útvonalakat kreálnak Magyarország felé. Épp ezért a Jobbik szükségesnek véli, hogy a magyar-román szakaszon is kezdjék meg a fizikai határzár kiépítését, ugyanakkor figyelmeztetett arra is, a határon túli magyarság életét ez minimálisan sem korlátozhatná.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!