fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A Der Spiegel jelentése szerint a német kormány azzal számol, hogy 2016-ban is egymillió bevándorló érkezik majd Törökországba azzal a szándékkal, hogy elérje Európát. Ennek azonban csak egynegyede marad Törökországban, többségük sikeresen elérheti az Európai Unió területét.

 

 

A jelentés szerint a belügyminisztérium azzal számol, hogy Törökország legfeljebb kétszázezer migránst tud feltartóztatni, az Európába igyekvő tömegek többsége azonban ide is ér. A várható tendenciáról Ole Schröder számolt be egy brüsszeli találkozón, ahol Svédország és Dánia belügyminiszterei is megjelentek. A német lap beszámolója alapján Schröder “élesen kritizálta” az Európai Bizottságot. A politikus szerint a bizottság “intézkedései” nem működtek, mert továbbra is napi szinten négyezer migráns érkezik Törökországon és a görög határon át. Ezek az “intézkedések” azonban sokkal inkább tekinthetőek időhúzásnak: az Európai Unió maga nem cselekszik, ehelyett egy külső hatalomnak – Törökországnak – fizet három milliárd eurót arra hivatkozva, hogy ezzel megakadályozza a migránsok Európai Unióba történő beutazását.

2015-ben 1,1 millió “menekültet” regisztráltak Németországban, ebből 428500 kért menedékjogot. A bevándorlók mintegy fele Szíriából érkezik – legalábbis ezt mondják, de a német rendőrségi beszámolókból kiderült, hogy a migránsok csak alig egytizedének személyazonosságát tudják visszaellenőrizni – többségük gyakorlatilag új személyazonosságot kap, miután megérkezett Európába. Thomas De Maiziere német belügyminiszter eközben arra hívta fel a figyelmet, hogy a Balkánról Németországba érkező migránsok száma nagy mértékben csökkent, de eközben radikálisan megnőtt az Észak-Afrikából érkezők száma. A belügyminiszter bejelentése alapján egy olyan trend körvonalazódik, mely szerint az Európán belüli vándorlás csökken, a nem-európaiak beözönlése viszont fokozódik.

A Törökországnak utalt milliárdoktól mint pótcselekvéstől eltekintve az Európai Unió mindeddig semmilyen érdemi intézkedést nem tett a k

ülső határok lezárására. A paralizált állapot közepette a tagállamok a schengeni övezet belső határait kezdték lezárni, de emellett továbbra is biztonságos folyosót biztosítanak a Németországba igyekvő migránsok számára. Ennek eredményeként az országok határai zárttá válnak, miközben Európába továbbra is özönlenek a nem-európai bevándorlók, és a vezető politikusok kvótarendszerrel akarják szétosztani őket az EU-tagállamok közt. Amennyiben a jelenlegi trend nem változik, az Európai Unióban továbbra is a liberálisok törekvései érvényesülnek: Európa lakosságát felhígítják az idegen kultúrákból származó milliós tömegekkel, amihez a belső határok lezárásával már rendelkezésükre állhat a megfelelő eszköz ahhoz, hogy az afrikai és arab migránsok ne csak Németországban és Svédországban telepedjenek le, hanem az Európai Unió összes tagállamában, a szegényebb országokban is letelepíthessék őket.

A liberálisok azzal próbálják indokolni a bevándorlás szükségességét, hogy – állításuk szerint – Európa jelentős létszámú fiatal munkaerőhöz jut a migránsok beengedésével, ami beindíthatja a gazdasági növekedést. Ilse Aigner, Bajorország gazdasági minisztere azonban a Rheinischer Postnak nyilatkozva kijelentette; az utóbbi nagy bevándorlási hullám során

egyértelművé vált, hogy a menekültek 90%-a nem rendelkezik megfelelő képességekkel ahhoz, hogy integrálható legyen a német munkaerőpiacra.

Aigner szintén az Európai Unió külső határainak védelmét sürgette, ugyanis az a több millió ember, aki megindult Európa felé, az európai gazdaság számára – mint munkaerő – értéktelen, nagy valószínűséggel csak a kiadásokat fogja növelni, tovább fokozván a szociális háló leterheltségét.

Időközben közel félezerre nőtt a Kölnben, az év utolsó napján migránsok által elkövetett ismert bűncselekmények száma. Az eddig nyilvánosságra jutott adatok alapján egyetlen éjszaka alatt 379 nőt ért támadás a német városban. Az N-24 csatorna rendőrségi forrásokra hivatkozva közölte, hogy ennek 40%-a volt szexuális zaklatás vagy nemi erőszak. Az újév idején történt erőszakos bűncselekményekkel foglalkozó csoport létszámát a német rendőrség 100 főre növelte.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!