fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Üdvözlő helyett, térjünk a lényegre...

Ezen irományban megpróbálom nagyjából koherens egésszé fércelni az általam az internetről begyűjtött anyagot egy manapság nagyon is aktuális jelenségről, az ún. "chemtrail"-ekről. Megállapodott magyar fordítása még nincs a jelenségnek, de "vegyi csík"-nak vagy sávnak lehetne fordítani - az egyszerűség kedvéért maradok a nemzetközi "chemtrail"-nél. Ezek azok a repülők által húzott többnyire fehér, felhőszerű csíkok az égen, amiket mindannyian látunk – ill. láthatnánk, ha nem lehorgasztott fejjel járnánk.

0101

Itt most csak gyors áttekintést akarok írni, irományom végén megadom a fontosabb információ-források internetes címét, egyrészt mert így tisztességes (az idegen tollak meg a satöbbi) másrészt az érdeklődők további információkat találhatnak. A fotók nem kis része sajnos saját, szóval nem egy absztrakt problémát dokumentálnak, ami egy messzi országban zajlik túl az Óperencián, hanem itt és most folyik az én, a családom és a barátaim feje fölött. Amennyire tudtam, megpróbáltam kiemelt figyelmet fordítani a Kárpát-medencére, de bárkitől szívesen veszünk bármilyen új infót, mert ezen a téren a legnagyobb a tényanyag-hiány.

Na hány csíkot lehet látni Dunaszerdahely felett? ...2009 nyarán

002

Csíkok itthon, a fejem fölött, 2009 októberében

Én személy szerint kb. 2,5 éve figyeltem fel ezekre a csíkokra, pedig a "project" már akkor is jópár éve folyt (ld. később). Addig valószínűleg én is kondenzcsíknak tartottam őket, ezért mindjárt a legelején tisztázni kell, hogy minden, a chemtrail-ekkel komolyabban foglalkozó forrás azzal kezdi a téma tárgyalását, hogy a vegyi csík NEM kondenzcsík! Ezt azért is kell mindjárt az elején tisztázni, mert egyrészt még azoknak az embereknek, akik egyáltalán felfigyeltek a csíkokra, nagy része is elintézi az ügyet egy legyintéssel (mint én is sokáig), hiszen biztos csak kondenzcsíkról van szó, másrészt pedig a „hivatalos” ellenpropagandának is ez az egyik kedvenc érve (l. a NASA kondenzcsíkoknak szentelt oldalát LINK vagy akár az angol WikiPédia „contrail” oldalát LINK

Kondenzcsík és vegyi csík egyszerre: a kondenzcsík a fotó közepén az a rövid – az összes többi többé vagy kevésbé szétterült vegyi csík...

0103

Tehát mi a népiesen „kondenzcsík”-nak nevezett jelenség lényege? Röviden: a repülő "kipufogógázai" fő összetevői a vízpára és a széndioxid, ami mellett kis mennyiségben nitrogén- és kén-oxidok, szénmonoxid fordul elő. Ez a – természetesen forró – keverék kikerülve a (a NASA definíciója alapján)-40-42°C körüli hőmérsékletű és cca. 71%-os páratartalmú levegőbe azonnal jégkristályokká alakul, amelyek kristályosodási centruma általában valamilyen apró piszokszemcse (gyakran a már említett kén-oxidok), és a környező levegő páratartalma kicsapódván rajta, gyorsan nő. Ez európai (még pontosabban olasz – forrás TE) körülmények között nagyjából 8000 m-es repülési magasság fölött kezdődik. Mihelyst a feltételek megszűnnek, a jégkristályok visszaalakulnak vízpárává, vagyis a csík eltűnik – az esetek többségében 10-30 másodperc, de legkésőbb is pár percen belül.

Ezzel szemben a vegyi csík:

  • sokszor órákig megmarad és nemhogy nem oszlik el, de szétterül (ezáltal persze „elvékonyodik”, de azért nagyonis ott marad; ez különösen a lemenő Nap ferde megvilágításában látszik jól, lásd pl. a kezdő fotót)

  • mivel rendszerint (bár nem mindig) ha már vannak, akkor sok van belőlük, gyakran összefolyik sok csík, összefüggő fátyolszerű ál-felhőzetet hozva létre

  • a repülők szabad szemmel is jól láthatóak, vagyis nem repülnek túlságosan magasan

  • nyári kánikulában vagy fagyos téli éjjelen ugyanúgy húzzák a csíkjaikat – tehát a hőmérséklet sem játszhat túl nagy szerepet

Éles szakadás egy csíkban – tán csak nem a fizikai körülmények változnak ily hirtelen?

0104

Ha mindehhez hozzátesszük, hogy a jelenség tömegesen csupán kb. tíz éve ismert és már a kezdetektől fogva megugrottak az érintett területeken – sokszor többszörösükre – a légzőszervi megbetegedések, akkor indokolt, hogy a jelenséget ember által előidézettnek tartsuk, amelynek már csak a látható hatásai is rosszak – de az egyelőre még láthatatlan hatásai valszínűleg még durvábbak lesznek. Ezeket kívánom ebben az írásban összefoglalni, alátámasztva az azóta napvilágot látott legobjetívebb mérésekkel, megfigyelésekkel - majd végül elméletekkel, hogy vajon az ismert tényekből mi következik.

Jelen iromány a chemtrail-jelenség különböző aspektusain fut keresztül (a teljesség igénye nélkül), az egyes "fejezetek" ezért nem feltétlenül következnek egymásból logikusan, együtt adják ki a mondanivalót. És a végén mindenki maga döntheti el, hogy hisz-e vagy sem az egésznek.

A legfőbb, a szövegben is feltüntetett információ-forrásaim rövidítése: CC – Clifford Carnicom, WT – Will Thomas, TE – TankerEnemy

Forrás: http://felhok.com/Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Filip 2011-08-17 12:12
Nem tudom hogy milyen az a weboldal amit megadott de egy biztos hogy amit én máshol olvastam(http://kataklizma.info/2010/07/12/chemtrails-halalos-csikok-az-egbolton)
és egypár amerikai oldalon kiderüklt hogy M.o. is kb. 1500 szerese az alumínium tartalma a földnek és a víznek.Evvel állítólag a globális felmelegedést akarják csökkenteni.Ez már sajnos a 2. Világháború óta folyik csak akk. még a repülők megzavarására használták.Borzasztó hogy ez még nem is engedélyezett.Az emberek csodálkoznak hogy Hawaion már a fák is dőlnek ki a föld magas alumínium tartalmától
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-08-17 14:20
ha jól tudom, akkor az alumínium meg káros is az egészségre.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Filip 2011-08-17 18:11
Hát igen az .Amúgy Atyaeg01 jók a videóid a youtubon
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Filip 2011-08-17 18:12
Igen az.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-08-17 20:01
Tanulmányozzáto k őket, és a benne lévő igaz információkat hirdessétek az embereknek, alkalmazzátok azt, az életetek alakításában is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Kris09 2011-08-18 16:05
a hétvégén nálunk is permeteztek egész nap (szombaton) rendesen,(Somog y megye) én azt nem értem hogy a drága politikusaink is azt a levegőt szívják amit mi(vagy nem?) az ő gyerekeik családtagjaik egészsége sem érdekli őket és ehhez a hozzájárulásuka t adják? ezeknek tényleg semmi nem számít? két repülő majdnem összement szembe mentek egymással! :eek:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fazekas Lajos 2011-08-19 07:25
Én nemrég hallottam elöször ezekröl a vegyi csíkokról de teljesen ledöbbentem rajta. Ismét bebizonyosodott egy régi mondásom, hogy az "ember a legnagyobb állat"
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # aasoft 2014-01-04 19:00
Az állat csak saját célja élelem/védekezés miatt öl. Az ember pedig ..........
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-08-19 18:22
ezt a tudást és technikát lehetne jó célra is használni
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!