fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

56-nak vannak sztárjai... Meg 56-nak vannak igaz harcosai. Ez a két embertípus pedig nagyban különbözik egymástól.

56 celebjei, csak politikai célzattal vergődnek a kirakatban, és eljátsszák zsidó léttükre azt, amit a forgatókönyvben előírtak számukra.

Valamint vannak azok a magyar emberek, akik nem sunyi módon, gusztustalankodva, hanem mindenüket kockára téve képesek voltak arra, hogy szembe nézzenek a világ egyik legnagyobb birodalmával, amit szintén a zsidó háttérerők hoztak létre, és döntötték vele nyomorba a fél világot. Az élet törvényei vajon hogyan fogják ennek a nemzetnek megköszönni azt a 100 millió áldozatot?

A jellem azóta semmit sem változott ennél az embercsoportnál. Elküldik fiaikat, és lányaikat, hogy a jól bevált stratégiát fenntartsák. Azért, hogy a hatalom még mindig a láthatatlan kezeskedők kezében maradhasson. Vajon meddig marad nálatok? Ember tervez, Isten végez! Ti pedig csak emberek vagytok.

Egyszer fent, egyszer lent. Most fent vagytok! Ó nagyon magasan járkáltok felettünk. Mi pedig nagyon mélyre lettünk züllesztve tudatos tevékenységetekből kifolyólag.

Utolsókból lesznek az elsők, elsőkből meg az utolsók? A magasságaitok olyan mélységekbe fognak alászállni, amely majd jól ellensúlyozni fogja a mostani fennkölt önteltségeteket. Mert a világ alakulása állandóan hullámzik. Semmi sem tart örökké. Így a ti hatalmatok sem! Akik lent vannak, azok fentre kerülnek, akik fent, azok pedig lentre. Az élet Igazságos! Az életben harmónia uralkodik! Az életben minden változik, és váltakozik. Így lesz ez a ti uraskodó hatalmaskodásotokkal is. Készüljetek! A csúcsot hamarosan a mélység fogja követni, amikor az emberek felismerik majd maguk között azokat, akik már évszázadok óta az emberiség gazdasági, erkölcsi, és lelki értékeit igyekeznek tönkre tenni! Készüljetek, mert az eddigi szárnyalásotok hamarosan véget ér.

Most fogjátok megtanulni, hogy aki szelet vetett, az vihart arat! Ti nem szelet vetettetek! Ti orkánokat fakasztottatok magatok körül. Mi lesz, ha az orkán egyszer csak visszájára fog fordulni? Akkor jön el a világ megváltása, akkor jön el a Földre az Igazság szolgáltatása. Nem a ti igazságszolgáltatásotok, amely korrupt és erkölcstelen. Ez egy olyan új idők kezdete lesz, ahol többé az értéktelenség, értéktelenségnek fog számítani. Így a ti viselkedésetek és munkásságotok is ide lesz sorolva. Készüljetek, mert 56 áldozatainak nevében csillogni, csak hogy elárulhassátok őket, igazán nem szép dolog. A pohár lassan betelik. Mikor jön el majd az utolsó csepp is számotokra? Feszül a húr, de ti csak tovább feszítitek. Nem kell félnetek! Csak az fog jönni, amit ti magatok is adtatok a világnak! Mit adtatok? El kell ezen gondolkoznia mindannyiótoknak a nemzetetek szemszögéből! Akkor majd felébredtek, hogy nem kellett volna!

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!

56


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Akarmi 2011-09-18 09:26
Wittner Mária.. politikus bűnöző, megélhetési bűnöző, köpönyegforgató . Jellemeztem röviden. JEW :lol:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-09-18 17:30
Hát a neve is eléggé árulkodó!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!