fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # Scythion 2011-09-05 13:23
Trianon óta van elszabadulva a pokol.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Sanzi 2011-09-05 17:07
Divat lesz ebből, már látszik.
Először a Pataky Attila, most már az Ica is.
Eddig nem tűnt fel senkinek semmi?
Ki lesz a következő milliomos, aki felháborodik?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-09-05 17:52
Valóban előfordulhat, hogy csak feszültséglevez etés céljából hoznak le ilyen riportokat! Aztán közben semmi sem fog történni, hogy változzanak a dolgok!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # anyuci 2011-09-10 13:43
Biró Ica fél évvel ez előtt még azt mondta, hogy ő nem lép a hitelével kapcsolatban és egyáltalán sem adja a nevét ilyen témában, mert majd "Viktor" megoldja benne van minden reménye!!!! Na! Ez a megoldás!!?? a saját fülemmel hallottam egy olyan összejövetelen, ahol már akkor erről volt szó,hogy hogyan lehet megmenteni a devizahitelesek et!!!!! igazat adok Sanzi-nak!!!! Pataki valamilyen szinten őszinte! De Bíró Ica!!!???? ugyan már!!!! :cry:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Ferike 2011-09-05 18:15
Sziasztok
SZerintem minden fog valtozni csak nem jo iranyba mert magyarorszag mingyart teljesen kulfoldi kezben van ez vonatozik Egesz Nagymagyarorsza gra en erdelyi Marosvasarhely melletti Marosszentgyorg yon elek s neha kimegyek az erdore es csak nezek mindenfele mert egy ido utan mar nem tudunk ijet csinalni, mert hiaba van peldaul nalatok foldmoratorium mert az anyafold amire kolcson van felveve es nem tudjak visszafizetni eszt az mar egy kulfoldi emberkeje lessz es az majd jol elkeriti es szabadidokozpon tot csinal a tobbi tehetos emberkenek, ezt csak ugy lehet megakadajozni ha nem vesz hitelt a bankoktol senki es ami fel van veve azt mindenaron visszafizeti hogy a szent anyafol ne legyen ebben a nagy unioban mindenfele idegene.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2011-09-05 20:56
Sajnos kicsit problémás a jelenlegi helyzet, de ha a Szent Korona Alkotmányához vissza térnénk egyből minden újra vissza kerülne a Korona jelképes tulajdonába és minden eddigi szerződés, átvágás, becsapás semmissé változna jogilag. Ezt kell elérni és akkor minden rendbe jönne.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Valaki 2011-09-07 17:03
Már a fősodrású is lehoz ilyeneket? Ezek szerint a terv készen áll, kezdődik a polgárháború a magyarokat fizikailag számolják fel egyenként. Kezdek parázni.

Csak azt nem értem, mire ez a sietség? Eddig is hullottunk rendesen...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-09-07 17:11
Lehet feszültséglevez etés céljából hoznak le ilyen dolgokat a médiában. Vagy már készen van valami újabb szervezetük, akik majd jelképesen megmentik a bankoktól az embereket. Azaz a saját maguk fajtájától megvédenek minket, hogy újabb olyan irányítás kerüljön az élre, akikkel semmit sem változik az igazi vezetés kiléte.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Ranger 2011-09-10 14:36
-Tettszettek volna forradalmat csinálni!-ki is mondta ezt a rózsadombi úgynevezett rendszerváltás után? A történelemben arra még precedens soha nem volt, hogy a hatalmi elit önként és dalolva -vér nélkül- adta volna át a gazdasági, politikai hatalmát bárkinek is. Egyébként vér nélküli forradalomról meg nem tudok. Az meg már nem forradalom. Akkor ezzel a kijelentésével Antal József sajnos igazat mondott. Ezért nem vagyunk saját magunk gazdái, mert a régi és az új hatalmi elit -nyugati érdekkörök befolyása és instrukciói alapján- a nép háta mögött kiegyezett a politikai és gazdasági hatalommegosztá sról. az új kiválasztott politikai szereplőkkel. Ezért tartunk itt, ahol most vagyunk. A nyugati érdekek vazallusait -köztük az idegen bankokat- szabadították a nyakunkba. Erre adandó válasz minden e hazában élő magyarnak ott van a lelkében, gondolataiban. De meddig csak ott?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-10 21:39
A negatív, lejárató, provokáló megjegyzések miatt moderálnunk kell a hozzászólásokat . Köszönjük a megértést!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # kibic 2011-09-11 09:42
Akkor megfogalmazom szebben. Szerintem is feszültséglevez etés céljából hoznak le ilyet a manipuláló csatornák. Remélem így már szalonképes voltam.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Ranger 2011-09-11 20:42
Elnézést kérek.Ideges voltam.

Tisztelettel: Ranger
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-11 22:01
Semmi probléma. Van, hogy én is dühös leszek ok nélkül :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!