fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Gyakran tapasztalhatjuk, hogy a média magyarságellenes megnyilvánulásokat enged meg magának. Miért van ez? Azért mert nem magyarok szerkesztik ezeket a felületeket.

Itt egy jó példa rá az Index portálról, amelyben nemzetünk történelmét kissé gusztustalan stílusban taglalják olyanok, akiknek közük nincs a magyarságoz. Hol vannak ilyenkor a jogvédők? Sehol, mert azok sem magyarokból verbuválódnak, hanem olyanokból, akik az ilyen szennylapokat szerkesztik a neten.

Ismerjétek fel az ilyen embereket és ismerjétek fel az írásaik lejárató jellegét és tudjátok róluk, hogy nem a nemzetünket szolgálják a hírközléseken keresztül. Ne támogassátok őket, ne nézzétek az anyagaikat! Így legalább akkor nem fertőzik a tudatotokat!

http://index.hu/belfold/2011/08/29/mit_koszonhetunk_trianonnak_es_86-os_mexikoi_veresegnek/


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # György 2011-11-02 22:20
"Mohácsból nem csak egy volt, a magyar történelem tragédiák sorozata. De ezt nem kell feltétlenül sorscsapásként felfogni, végül is ennyi bénázással együtt az EU tagjai lettünk"

"Augsburgi vereség: Kalandozó eleink 955-ben létszámfölényük ellenére vereséget szenvedtek a német haderőtől. Bár ezzel lezárult a kalandozások romantikus korszaka, a vidám fosztogatás és öldöklés Európa tájain, de a csatának számos pozitív hozadéka volt. Ezek után döntöttünk úgy, hogy életvitelünkben és kultúránkban közeledünk az európai normákhoz, amely valószínűleg a túlélésünket jelentette Európában."

ÚRISTENEM! ILYEN MAGYARELLENES cikket régen olvastam már! Úr istenem! Hogy engednek ilyen sz@rt leadni? Agyam eldobom! Nagyon mérges lettem.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2011-11-03 00:56
Tudatos a történelmi ferdítés a részükről. Vedd el a múltját a magyarnak és akkor elveszíti ősei lelkiségét, gondolkodásmódj át, értékeit, amelyek olyan nagy akadályt jelentenek a globalista világ elterjedésének.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # ISZT 2011-11-03 19:49
Felháborító....
erre nincs jobb szavam.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!