fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Jézusnak milyen igaza volt akkor, amikor azt mondta, hogy aki fegyvert fog, fegyver által vész el!

Nem az embereket kell felfegyverezni, hanem a közbiztonságot kell fenntartani kellő erővel és akkor nem lesznek problémák. A bűnözést megfelelő elrettentő módszerekkel meg lehet szüntetni.

Mellesleg tényleg elgondolkodtató, hogy pont azon a napon történt ez a lövöldözés az iskolában, amikor az USA a legtöbb bombát dobta le egy idegen ország embereire. Pont azon város iskolájában jött létre ez a szerencsétlenség, amelyben a bombákat készítő gyár is megtalálható.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # csocsi 2012-09-06 10:42
A videó nem elérhető :(
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-09-06 13:22
Köszi, hogy van aki szóljon a hibás anyagokról! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!