fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Óvatosan a trendi, modern forradalmakkal, amelyekről a média a hírekben közvetít! Nagyon elővigyázatos legyél velük, mert újabb megtévesztések készülődnek. Már az árulkodó, hogy a hírközlő szervek támogatják ezt az újabb parasztvakítást.

Ez okból ragadtam billentyűzetet, és úgy érzem, fel kell hívnom a lelkes, ám figyelmetlen honfitársaim figyelmét néhány súlyos bökkenőre ezzel az egész szervezkedéssel kapcsolatban, mely elkerülhette figyelmüket.

Először is, akik eddig lelkesen osztogatták meg ennek a tegnap volt - de nyilván folytatódó - "világforradalomnak" a hivatkozásait, videóit, nyilatkozatait - illetve éltetik azt a közösségi oldalakon - azok kezdetnek csak vizsgálják meg a szóösszetételt magát. Mégis miféle tanoknak a jellemzője volt a világforradalom, mint elképzelés?

Arról a tényről talán nem is beszélve, hogy egy városi felkelésből helyi hatalomátszerveződés következik, egy országos ellenállásból új nemzeti kormány, és egy világforradalomból... Világkormány. Ez nem teljesen egyértelmű?

Már a Zeitgeist filmmel elkezdődött a baj. Ez a három részre szedett "tényfeltáró munka" két részben foglalkozik a háttérhatalom aknamunkájával, valamint az amerikai casus belli-k elemzésével (Pearl Harbor, Tonkini-öböl, 9/11, stb.), ám egy részt csakis annak szentelt, hogy helyesnek látszó, sokakat megtévesztő érveléssel kijelentse: Jézus csupán kitaláció, a katolikus egyház pusztán egy elnyomó népbutító intézmény, és Isten nem is létezik. Ezt persze manipulatív képsorokkal megtűzdelve, melyekből az következik, hogy a vallások miatt vannak háborúk, hogy az evolúció a mindenek felett álló és egyetlen igazság... és a többi hamisság, mely ilyenkor lenni szokott. És mivel kétharmadnyi igazságot tartalmazott a film, az óvatlan szemlélő befalja vele a hazugságokat is. A film végkövetkeztetése is az, hogy a faji, vallási ellentétek felelősek minden bajért, ráadásul ezeket a falakat mesterségesen húzták közénk, alapvetően egyforma emberek közé. Ugyan kérem. Ez tiszta marxizmus. A vallásokat nem lehet ennyivel leírni! Ezt csak a bűnbakkereső, felbujtható proletár fogadhatja el. És ha már a bűnbakoknál tartunk. Érdekes módon a filmben sehol semmilyen kontextusban nem emlegetik a vakolókat, a cionistákat, vagy az illuminátus söpredéket. Néhány közhelyet lőnek csak el, mint pl. a Rothschild klán. De a Földön szerintem nincs olyan civilizált ország már, ahol ne tudná mindenki, hogy a Rothschild család tagjai nyakig benne vannak. Azonban a szervezeteket, és valódi motivációit a háttérerőknek nem jelölte meg, se a szimbólumaikat. Nem véletlenül. Helyette kapunk gúnyolódást a "szakállas öregről aki a felhőkön ül", kapunk nácizást és holokausztot, és a jelenkori korszellem és nyomorúság levezetését pont olyan dolgokból, melyeket épp a jelenlegi hatalom is próbál felszámolni. Miből következnek a bajok? Faji, nemzeti és vallási identitásunkból! Hát persze.

Nem is fokozom tovább, akit érdekel, bárhol megtalálja a világhálón a filmet.

Barátaimmal már akkor arról beszéltünk, mikor láttuk ezt a filmet pár éve, hogy csak nem úgy kívánja-e elkerülni a pusztulását ez a beteg rendszer, hogy megszervezi a forradalmat saját maga ellen? Most már teljesen egyértelmű: Dehogynem. Ha véletlenül egy látszólagos hatalomváltás történne ezen időszakon belül, azzal bebiztosítanák trónjukat még jó pár évre, mely elegendő lehet a végső simításokra áhított Novus Ordo Seclorum-uk beteljesítéséhez.

A Zeitgeist után jött a Zeitgeist Addendum elnevezésű film, melyben az ő ateista, darwinista torz elképzeléseik mentén mutatták be az "utópisztikus de mégis elérhető tökéletes világot".

Ez az úgynevezett Venus-project. Melyben az embereknek nem kell dolgozniuk, mert gépek dolgoznak helyettük, nem használnak pénzt, mert bármit ingyen megkaphatnak, amire szükségük van, és éppen ezért nincsen szükség magántulajdonra, valamint rendőrökre se, mert bűnözés - szerintük - csak az okból van, mert nélkülözés is létezik. Ó, és persze mindenki tökéletesen egyenlő, még választásokra se lesz szükség, mivel vezetők se kellenek valójában. A gépek intézik a gazdasági ügyeket és a polgárok adminisztratív igényeit. Ennyi a nagy utópia. Azonkívül, hogy szakajtott mása a kommunista-szocialista idea társadalmi berendezkedésének, és megintcsak az következne belőle, mint múltkor, hogy - jó, jó ez a rendszer, de az emberek nagyrésze nem jó bele, öljük meg őket! - , azonkívül teljesen beteges is. Őszintén én nem akarok egy ilyen világban élni.

Csak néhány példa. Először is a bűnözés. A bűncselekmények nagy része valóban haszonszerzési célból történik, de másik nagy része nem. A nemi erőszaktevők elégedettek lesznek az ingyen prostituáltakkal? A sorozatgyilkosok meggondolják magukat, mert ingyen vannak a vérengzős videojátékok? Nem hinném.

A másik a magántulajdon kérdése. Hogy is lehetne a művészeket remekműveik megalkotására bírni, hogyha azt bárki bármikor elveheti vagy megrongálhatja? Vagy erre például mégis vonatkoznának szabályok? És ki tartatná be? Computerek? Robotok? Akkor már mégis uralkodik valaki, ráadásul ott tartunk, hogy az már nem is ember, hanem egy lélektelen gólem.

Következő remek elképzelésük, hogy ne kelljen dolgozni, valamint ne legyenek vezetők. Mi lenne az ösztönzőerő arra, hogy valami nagyszerűt alkossunk? Hogy a fejlődést és gyarapodást szolgáljuk? Az embernek nyilván visszajelzésekre van szüksége munkájával kapcsolatban ahhoz, hogy legyen kedve csinálni. Erre a legelterjedtebb módszer a munkahely, a kinevezések, a termék, a kereslet... Ha minden alapot kirúgunk a társadalom alól, akkor miről fog szólni az életünk? Még a szakralitást se hagynák meg nekünk, mert ugye mi mind biogépek vagyunk, akik egy koszos pocsolya elfertőződött baktériumtenyészetéből evolválódtunk idáig...

De legyünk nyugodtak, ez az egész nem egy olyan cél, amit meg akarnak odafönt valósítani. Ez ugyanolyan képmutatás és népbutítás, mint a marxizmus. Arra való, hogy ne csak az együgyűeket tudják a csordájukba terelni, hanem azokat is, akik alapvető szinten már elsajátították a gondolkodás képességét. Ám a prioritás mégiscsak a hőbörgő tömeg. Ideológia nélküli, zászló nélküli mozgalom. De miért is? Mert így nem kell valóban megígérni semmit, nem kell kiállni semmiért, és bárkit a hívünkké toborozhatunk.

Mindezek után jött hát a nagyszerű World Revolution. Valódi képviseleti demokráciáért küzdenek, és szabad világért... Ám ha megnézzük a filmjeiket akkor tudni fogjuk, hogy még az összes további hamis ideológiáért is, amik megvalósíthatatlanok emberi közegben, ám szennyezik és megfojtják kultúránkat, egészen a dicső Konvent óta. De hogy gondoljátok kedves nemzetben gondolkodó rajongók, hogy majd demokráciával orvosoljuk a demokráciát? Hogy a szabadság eszméjével meggyógyítjuk a szabadság rombolását? "Valódi" demokrácia. Ez engem arra emlékeztet, mint amikor egy vitán a kommunista mentegetőzött, hogy a sztálini Szovjetunió nem volt valódi kommunizmus, de majd ők megmutatják. Nem. Ez az egész "mindenki egyenlő, mindenki kompetens" elképzelés beteg és bolond gondolatkör, és mindössze azért alkották meg, mert az egyén önérzetét ápolja, és ezektől a szavaktól eltelve bábként rángatható, mint a tegnapi "világforradalom" szerencsétlen résztvevői is.

Ha valaki tényleg cselekedni akar, akkor szervezze a saját környezetében a nemzet felvilágosítását, ki-ki vérmérséklete szerint, de ne gondolja azt, hogy egy világméretű, arctalan csoport, melynek valódi vezetőiről semmit nem tudunk, majd jó szándékú lesz, és valódi ellenségeink ellen fog küzdeni. Háthamég olyan eszméket tűz zászlójára, melyek igái alatt a legborzalmasabbakat nyögtünk és nyögünk ma is.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Ákos 2011-10-21 11:23
Tökéletes elemzés! Remélem, hogy az elmúlt pár évben tapasztaltunk már annyit és mindenki átment közülünk egy olyanfajta belső fejlődésen, hogy pontosan érzi a szívével, mi is ez. Isten adja, hogy ne dőljenek be neki. Egyébként ez egyfajta szétválasztósdi is, ami maga a vizsga az előző évek tanulmányaiból. Hideg acél érzetet kelt és profin csinálják. Egyetlenegy pont volt azonban, ahol valódi emberek léptek a színre: a Brooklyn-Bridge, meg is ijedtek tőle, majd egy gyors huszárvágással azt is a maguk hasznára fordították. -- Végre észrevette valaki a Zeitgeist filmek valódi szándékát! Számukra valóban ez a legfontosabb: a Hit megtörése és hogy ne derüljön ki az óriási csalásuk a vallással, mert addig igaz az információjuk, hogy csalás történt, csakhogy éppen Isten és ember ellen! A személyesen megélt kapcsolatok Istennel elsöprik majd a sötétség erőit.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-10-21 11:26
Nagyon szépen fejezted ki a lényeget! :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Ákos 2011-10-21 12:06
Köszönöm és azért szerintem vagyunk egy páran, akik dolgoznak, egymástól függetlenül, de egy irányba.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-10-21 12:54
Ha esetleg van kedved a lapra beküldeni saját írásokat, akkor azt szívesen lehozom, ha illeszkedik a mondanivalónkba .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # ISZT 2011-10-21 15:41
0Ugye már láttátok/hallottátok azt a demagóg undormányt ami szítani akar(na) egy újabb forradalmat(?) nem tetszik a rendszer címmel. Csak már az emberek nem hülyék (annyira) és azért nem dőlnek be a klasszikus bábjátéknak.
Erre érkezett egy magyar előadó válasza is:
http://www.youtube.com/watch?v=CDEoaVfmeTw&feature=channel_video_title
Fanka is megfogalmazta mi nem tetszik igazán a magyaroknak
Áldás békesség!
Szebb jövendőt!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-10-21 22:15
Én is örömmel láttam, hogy az emberek egyre kevésbé dőlnek bele az ilyen tüntetés, forradalmas csapdákba. Ez is jelzi, hogy kezdik kiismerni a tömegek a másik oldal stratégiáit.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # szehiter 2011-10-22 20:56
Ne aggódjatok, itt vagyunk, és figyelünk. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg néma arc van még a tömegben aki tud, és némán cselekszik a maga hatáskörében. Csak azért nem hallatszik a hangunk mert kissé hangos a világ, de azért itt vagyunk. Amúgy meg a legnagyobb vígasz, elvehetnek bármit az embertől de a tudást és az igaz, tapasztalt hitet nem. És előbb utobb minden olyan építmény összeomlik amit ilyen aljas alapra építenek. Egy romlott birodalom sem maradt fent az idő folyamán, és mind a saját dugájába dőlt. Az élet már elpusztított számtalan kapzsi királyságot, de ez az első világméretű téboly ,amely elől nincs hova menekülni, legfeljebb magunkba. Talán ezen a tapasztalaton is túl kell esnünk.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-10-23 12:07
Én is pont ezt érzem, hogy az emberek egyre inkább ébrednek. Egyre kevesebben nézik pl a tv-ket. Azonban nincs médiafelület, ahol ezek a felébredt emberek a tömeges nyilvánosság elé kiálthatnák azt, hogy tudunk rólatok, azokról, akik a háttérben keverik itt nekünk a koszt.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!