fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Az szólás szabadsága, ha szidják a magyart. Ha a magyar megnevezi a köztörvényes bűnözőket, akkor az kirekesztés, idegengyűlölet. Közben pedig, csak az igazság hangzik el sokszor!

Ricsaj

Világpolgárok, hazai kizsákmányolóink iszonyú zajt csapnak, ha néven nevezzük őket. Szaladnak bíróhoz, ügyészhez. Gyűlölettel fröcsögnek újságjaik, vagyunk kirekesztők, rasszisták, fasiszták. Ebben az országban csak a magyart lehet büntetlenül gyalázni!

Keverék

Szeretnék elsüllyeszteni történelmünket, még azt is kétségbe vonják, hogy létezik ma a magyar. Valami keveréknek szeretnének bennünket feltüntetni. Arról nem is szólva, hogy a magyar nép névtől, a Himnusztól, a magyar zászlótól, címertől hidegrázást kapnak.

Szóhasználatuk

Mindezt bátran gyalázzák. A Szent Korona svájci sapka, István királytökfödője. A Szent Jobb tetemfoszlány, a koponya ereklye pedig szappantartó. Mindezt Magyarországon megjelenő magyar nyelvű újságban lehet írni. Az újságot nem tiltják be, a cikkírót nem idézik bíróság elé. Ezt lehet a demokrácia és a szólás-szabadság nevében, ha minket becsmérelnek, az nem rasszizmus, az nem fasizmus, az nem kirekesztés.

Nincs törvény 1945 óta

Velünk mindezt szabad tenni, nekünk le kell nyelni, a mi nemzeti büszkeségünket szabadon meg lehet gyalázni. Kérdezem, meddig?! Állítólag a 1945 előtti alkotmányban volt egy olyan paragrafus, amely büntette a magyarság elleni gyalázkodást. Ma nincs ilyen. Miért is lenne?

Néven nevezés

Egyetlen más népelemet sem lehet emlegetni, szidni, mert az uszítás, gyűlöletkeltés, azt bünteti a törvény. Mi ellenünk lehet gyűlöletet kelteni? De meddig?! Mikor fogunk már egységesen fellépni ezek ellen a gyalázatos jelenségek ellen. Mikor lesz újból magyarságvédő törvényünk? Talán a következő választás után? Akkor sem, mert minden párt csak bábpárt hazánkban. Egyik sem magyar vezetés alatt áll. Álnemzeti pártok, a nemzetinek tűnő pártok is csupán.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Keresztény 2011-11-22 02:41
A Talmudnál nem kell nagyobb rasszista mű!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-11-22 09:59
Megvolt! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!