fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A Szájönetes kengurú is elugrándozott az emberek pénzével és belé fektetett bizalmával.

 

 

 

 

 

 

Hát ezek az MLM rendszerek biztos jó dolgok, csak az a baj, hogy nem mindig. Igaz, hogy sokszor jó, környezetbarát, egészséges, életet javító termékeket, tisztítószereket, bizgentyűket árulnak. Csak az a bajom, hogy ezek a termékek, amelyek annyi környezeti problémára, egészségügyi bajra megoldást jelentenének, miért nem kaphatóak a legkisebb tanyasi boltban is, hogy az emberek életét jobbá tegyék? Miért nem? Ezek az (el)MLM kereskedések igyekeznek emberbaráti, segítő szervezeteknek beállítani magukat. Csak az a baj, hogy hiába a nemes álca, a jó marketing, mindenki tudja, hogy az egész, csak a PÉZZZZRŐL szóóól!

Lehetséges, hogy lesznek, akik meggazdagodnak, mert sok munkát fektetnek bele ezekbe a dolgokba. Lehet, hogy becsületesen és érdemük szerint, biztosítani is fogják tudni a megélhetésüket. Azonban még is egy kicsit furcsa ez az egész. Ezek a szervezetek mindig valami tuti dolgot kínálnak az embereknek, olyat, amit nem lehet csak úgy megkapni a normális közéletben. Van egy két értékes termék, találmány, amelyek nem a közemberek számára lettek kitalálva, hanem csak azoknak, akik hajlandóak ilyen szervezetekbe belépkedni. Ez pedig számomra oly zavaró, hogy oda adják a mannát, de nem az egész világ számára, hanem csak feltételek felállítása árán, néhány idomított, alattuk lévő kollegának. Lépjél be, építsél piramist, hozzál még egy embert!

Miközben a fenti vízfejű cég vezetőinek gyűjtögetnek szorgosan a kis szorgalmas hangyák, addig emberek ezrei lehet, hogy pont azért szenvednek betegségben, a környezetszennyezés miatt, mert néhány kiváltságos, inkább lépcsős épületet építget, ahelyett, hogy a világot igyekezne jobbá tenni a termékein keresztül.

A kormányok nem értünk vannak! Nem érdekük, hogy az emberekhez a legjobb termékek, szolgáltatások eljussanak. Az ő szemük csak a pénzen és a hatalmon lebeg. Fokozatosan engedik csak a piacra a különböző hasznos készülékeket, mobil telefonokat. Láthatjuk az evolúciójukat. Mindig egy kicsivel többet tud az új sorozat, mint az előz. Az a bibi, hogy már valószínűleg évtizedekkel ezelőtt léteztek a legprofibb, kamerás, internetes, arcfelismerős, akármilyen telefonok, de csak a lebutított változatok eladása után hozzák elő az emberiség számára a valamit is érőket, hogy minél nagyobb profitot tudjanak csinálni belőle. Természetesen olyan formában, hogy a vevők a titkosszolgálatok által könnyedén megfigyelhetőek, lehallgathatóak, nyomon követhetőek legyenek. Valami munkálkodik itt a háttérben, de szerintem nem a testvériség.

 
 
 Lyoness vásárlói klub - jó üzlet - vagy inkább kábítás?

Ajánlom mindenkinek, aki kevés munkával sok pénzt akar keresni, vagy veszíteni!Jópár éves Network marketing múltra tekintek vissza, rengeteg tanfolyamon és iskoláztatáson vettem részt a világ legjobbjainál és higgyék el, megtanultam a leckét.
Nem vagyok az ilyen jellegü forma ellen, söt elönyben részesítem, mert az eladó és a vásárló egyaránt profitál belöle. Természetesen egy jó Network-höz egy jó termékre vagy termékekre van szükség és egy megbízható elszámolási rendszerre.

Sajnos sok fekete bárány van a piacon és ök rontják a Network marketing hírét. Múlt héten egy barátom meghívott egy elöadásra Zürichben, az elöadás tartalmáról természetesen nem tájékoztatott, mivel tudta, hogy nagyon kritikus vagyok. Ez a meghívási forma a Networkben normális, így nem lepödtem meg.
Kiváncsi voltam, mi vár rám.

Az elöadó bemutatott egy vásárlói közösséget, és különbözö kedvezményeket helyezett kilátásba az elöadás elsö részében, majd közölte velünk, hogy akik több pénzt akarnak keresni, azok maradjanak itt az elöadás második felében.

Kiváncsiságom tartott ott, mivel a bemutató elején én már rögtön átláttam, hogy egy piramishoz hasonló rendszerröl van szó. Hogyan lehetünk „business partnerek“ ismertetésénél feltevésem beigazolódott.

Mi az a Lyoness?

A Lyoness egy nemzetközi vásárlói közösség, melynek tagjai, legyenek akár osztrákok, magyarok, svájciak vagy szlovákok, vásárlásaik összegéből, egy bizonyos idő leteltével visszatérítést kapnak közvetlen készpénz formájában.
(csak bírják kivárni)

A svájci Lyoness Holding Europe AG. (Lyoness AG) jelenleg Európában
Magyarországon kívül több más országban rendelkezik leányvállalattal és müködtet vásárlói közösséget Lyoness néven. A holding magyarországi leányvállalata a 2003-ban alakult, adminisztrációs és tagszervezési tevékenységet végzö Lyoness Hungary Kft.

A Lyoness vásárlói közösség müködésének lényege, hogy a Lyoness
Hungary Kft-vel szerzödést kötött ún. termékpartnerek a vásárlói közösségbe
regisztrált tagok számára vásárlásaik során kedvezményeket biztosítanak.
Amennyiben a regisztrált tagok e partnervállalkozásoknál bonyolítják le vásárlásaikat oly módon, hogy a megvásárolt termékért nem kevesebbet fizetnek, hanem a felajánlott kedvezménnyel arányosan utólagos pénzvisszatérítést kapnak. E kedvezményekért cserébe a vásárlói közösségbe regisztrált tagok a partnerüzletekben vásárolnak, növelve azok forgalmát.

Még jóval a Lyoness létezése elött egy hasonló Networkben vettem részt, ami az elején nagyon kecsegtetö volt, és még különbözö más termékekkel is rendelkeztek ( telefon, áram, gáz és az ún. E-Marketing). Szuper ötlet és bizonyos okok miatt mégis elmerült a süllyesztöben. (Magyarországon ellopták a pénzét az embereknek, illetve nem megfelelö információk és elökészítés, piacnyitások).

Most nem akarok írni a Lyoness vásárlói kártyáról, mert akinek az 1% kedvezmény elég, akkor úgy gondolom, ez így ok. Annak ellenére, hogy csak egy szük üzletkörben tudnak vásárolni és ezáltal kényszerítve vannak az ezen üzletekben történö vásárlásra.

A problémám most kezdödik!

A Lyoness business partner

A Lyoness Matrix (szerintem egy árnyék-Matrix) nem áttekinthetö, a partnerok igazából soha sem tudják, hogy miböl, honnan és miért kapják a részesedést. Végül is ez a cél. Tudom, most a nagyokosok megmagyarázzák, hogy ez nem így van, de nekem már nem lehet púdert hinteni a szemembe, mivel túl sok marketingtervet láttam.

Háromezer frank invesztáció szükséges, hogy az ember business partner legyen, amiket vásárlási utalvány formájában kap meg. Ez nekem valahogy elöfinanszírozásnak tünik.
Kérdezem én, miért csak kisebb vagy közepes nagyságú partnereket keresnek?
(Természetesen van pár multi is.)
Svájcban pár neves cég megszüntette az együttmüködést a Lyoness- szel, többen pedig elhatárolták magukat, és nevüket nem akarták a Céggel összefüggésbe hozni.
A Lyoness a legalitás és az illegalitás határán mozog, ezért sok svájci fogyasztóvédö szervezet óva int ellenük.
Az ilyen cégek kiszürése érdekében és a fogyasztók védelmére 2012. márciusával egy új törvény lép életbe Svájcban.
A Lyoness kilátásait ezután mindenki maga ítélheti meg.

Nem akarom senki véleményét befolyásolni, csak szerettem volna a jóhiszemü emberek figyelmét bizonyos veszélyekre felhívni.
Német nyelven az internetben rengeteg hasznos információ található.


Zárszó

Egy sikeres Network- marketing végzéséhez a jó teméken kívül rengeteg munkára és idöre van szükség!

Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Kriszti 2011-12-05 16:56
a szájönetbe én is be szálltam annak idején, csak hál istennek tíz ezer forinttal de van aki milliókkal és még a biztosnak mondható munkahelyét is feladta ez miatt, áldom az eszem hogy nem többel! :sad:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-12-05 17:52
Nekem is nagyon ajánlgatta valaki, regisztráltam, de miután beszálltam , rá nem sokra az egész össze is omlott, mert kiderült, hogy a főnökség, valami zsidó fószer, ahogy a pletykák emlegették, adózással kapcsolatban bajba került.

Én is csak megnéztem, hogy mi ez, de szerencsére nem foglalkoztam vele.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!