fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A méltán híressé vált Tesco Titok könyveket töltheted le innét. Ezekből megtudhatod, hogy miket etetnek velünk, hogyan vágnak át bennünket az AKCIÓKKAL, milyen rabszolgatartó munkát végeztetnek a multik, a megtört dolgozók, hogyan vágnak vissza, és az ÁNTSZ-t, hogy fizetik le a főnökök.

Valamint olvashatsz beszámolót egy macskáról, akit Teszkónak hívtak, és az ő dolga volt az egerek megfogása a pékség részlegnél. Egészen addig, amíg végül azt hiszem elütötte egy rakodógép.

Régen olvastam, de nagyon viccesre van véve a figura, ezért jó mulatság belenézni. Kivéve, ha nem veszed figyelembe, hogy az áruházláncok, csak az ország kifosztásáért vannak itt.

http://funnypic.uw.hu/uploads/TESCO_TITOK.pdf

http://findusz.freeblog.hu/files/Tesco%20Titok%202.pdf


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+5 # Orfeus Portál 2011-12-07 09:41
Én Tesco-s dolgozó vagyok és a leirtak mind igazak.Ajánlom a hatóságok figyelmébe a Szigetvári Tesco-t. Most 2011-et írunk és a Tesco-val nem csináltak semmit.A dolgozókat megalázzák,ingy en munkára kényszerítik stb.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Fénybenjáró 2011-12-07 18:58
Szia!

Én is dolgoztam egy ideig Tacskónál. Én ajánlani tudom az összes áruházukat egy alapos átvilágításra. Olyan mértékűre, hogy a többi multival Magyarországon soha még egyszer ne garázdálkodhass anak!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Mrtechnikus 2015-03-22 19:41
Aki mag tudta nézni az elküldené nekem emailban!
mrtechnikus@gma il.com elölre is köszönöm!!!!!!! !
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!