fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Könnyen meglehet, hogy a HAARP rendszerrel hozzák létre ezt a káros hatást, hogy a delfinek feketére égnek. Ha belegondolunk, az indíték is meg van számukra, mivel Izrael és a zsidók által megszállt Amerika szemét, eléggé csípik a még nyíltan el nem foglalt arab országok, így Irán is.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Kilyen Ferenc 2011-12-13 14:45
A HAARP segitrsegevel konyen a vilaguralomra lehet torni mert ha peldaul europa eleskamrajatol elveszik az esot akkor az importra szorul es mivel nem lessz mibol kifizesse a letfentartashoz szukseges elelmet ezert meg az is eladosodik aki eddig meg nem jart igy es aki eladosodott az mar rabszolga :-|
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Shininshadow 2011-12-13 16:53
Igazad van. Kiegészíteném azzal, hogy a "globális felmelegedésnek " csúfolt jelenségek legfőbb okozói pontosan ez(ek) az eszközök. Természetesen az emberek -szertelen- életmódja is rá segít erre. De messze nem olyan mértékben ahogy azt beállítják "azok", akik ebből a "mentsük meg a világot" típusú környezetvédelm i projectekből iszonyú kesseket akasztanak és csalnak ki az emberiségtől..Amit legtöbb esetben -ne legyünk naivak- szintén tudományos fejlesztésre fordítanak.;)
Ami tudható az az, az ún. "Nagyhatalmak"(Kína, Amerika,Európa, Szovjetek) sok tíz éve küszködnek már egymással ezekkel a fegyverekkel. Egymás területeit ilyen-olyan formában modulálják és manipulálják..Rengeteg dokumentum világot látott ez ügyben, igen sok helyen kipusztult az élő világ ahol e fegyvereket bevetették. Gyakorlatilag eljutottunk oda, hogy a hideg háború nem is "hideg" volt, csak titkolt.:)
Amikre most, ezen korokban nyilvánvalóan -már- rá lehet látni. Kösz a posztot.:)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!