fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Nyugi, az összes többi párt is ilyen!

Aki meg nem hiszi, az olvassa el a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit, nehogy tévhitekbe ringassa magát a demokráciával kapcsolatban!

A Jobbik nem az "egyetlen erő", hanem a háttérerő egyik erője a sok közül.

Egyre jobban találják meg a helyi Jobbik szervezet emberei a választ maguktól, hogy kik a felső vezetők. Mindig tudok feltenni új kérdést nekik, hogy miért ilyen vagy olyan a felső vezetés lépése, vagy miért is nincs az alsó szervezetnek információja erről vagy arról a dologról. Jó ez most csak egy általános megfogalmazásom volt, mert a lényeg nem ez, hanem ami most jön, ami ma hangzott el.
Kezdem mondani a jobbos barátomnak, a zsidesz és a KO fogalmát. Mondom neki, hogy a KO esetére nincs terve a zsidesznek. Egy terve van a terror. Kérdezem, hogy és a Jobbiknak van e. Válasz: A megyei elnökünk már egy éve nyúzza Vonáékat, de nem vették komolyan és csak az elmúlt 1-2 hónapban kezdtek foglalkozni a kérdéssel. Kérdés: A felső vezetésnek nincsenek szakemberei? Nincsen sajtó figyelő csapata? Nincsen elemző csoportja? Válasz: Hát biztos van. Kérdés: Ha mind ez van. + hírforrásuk van a parlamenti kosza hírek özönéből is, akkor eleve bűn, hogy már nem a kezdetektől készülnek egy összeomlásra és csinálnak egy megoldási tervet. Fény évekre vannak lemaradva. Kérdés: És az hogy van, hogy titeket az alsó szervezeteket ilyen Kuruc Infós hírszinten tartanak? Valójában nem csak a hold fényudvara vagytok? Vagytok, de valahogy még sem vagytok.
Kérdés: És Ti itt helyben mit tesztek egy összeomlás esetén? Ne tán a Ti maradék gárdátokra számítotok? Válasz: vállhúzás.
Kérdés: Akkor Te szerinted i lesz? Válasz: Majd lesz valahogy. Páran csak egymásra találunk itt.
Kérdés: Szerinted ennyivel csatát lehet nyerni? Tisztában vagy azzal mi folyik, ki az ellenség, a fidesz törvényei alapján mi jöhet? Kik a helyi bajos" személyek? Kire számíthatsz? Mit kell megóvni, miként kell a közösséget megóvni, miként lehet a hordák ellen védekezni, miből lehet a létfenntartást biztosítani, stb
Itt aztán teljesen lefagyott. Egy rövid kézfogással otthagytam. Arca torz, a szája nyitva maradt. Ellépésem közbe visszaszóltam. Ahhoz nem kitűző kell hogy megfelelő összefogás és terv létezzen. Évekre el vagyunk maradva a készülődésben. Van min gondolkoznod.
( Jobbikos barátom nem tudja, hogy van egy szűk csoportjuk akik már rálátással és helyi tervel rendelkezik.)

Ezt a sztorit csak tájékoztatásnak szántam a Te részedre.
Helyszín Borsod.
Érezhető, hogy megyei vezető is kapcsolat tartási és információs hiányban van a felső vezetéssel. Már Ott is ébredeznek.
Üdv: ...

Forrás: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=4540


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Aladar 2011-11-29 15:48
A zsidók megint etnikai ellentétet akarnak.
Rálőttek Gyöngyöspata polgármesterére , Eszest megölték,most Oszkár van soron.Cion a kudarcért bosszút áll,mert Gyöngyöspatán igen is megjárták.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-11-29 16:03
A Gyöngyöspata polgármesterét Eszes is szájon verte. Most láttam róla egy képet, hogy egy kislánnyal táncolnia kellett valamilyen rendezvényen, de a leányzó sírva fakadt tőle.

Nem érzem az emberkét túl fajin gyereknek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!