fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Komment:

A honlap szerkesztőinek a tevékenységét hasznosnak tartom, de most jött el az a pillanat, hogy a cikkekben folyamatosan megjelenő burkolt zsidózás mellett ne tudjak elmenni.

Miért is? Mert a szándék az, hogy időről időre negatív érzelmeket tápláljanak az olvasóba, vagy netán a szerkesztők saját magukba(?). (Ki tudja) Közben alkalmanként felszólítják az embert, hogy jó keresztény módjára imádkozzon ezért, azért, amazért.
Tisztelettel azt látom, ezen a fórumon faji / vallási szembeállítás történik sok esetben. Legalábbis a saját olvasatom szerint. Ez azt fogja eredményezni, hogy bennünk össze fog mosódni a gonosz ember és a zsidó ember fogalma. Mi ez ha nem agymosás, és manipuláció?!
Ugyanaz a lemez 2 ezer éve: keresztények és zsidók szemben állnak egymással. Ha ezt támogatjuk, akkor valóban nem fog bekövetkezni a pozitív változás az emberiség életében, amire oly nagyon vágyunk.
Gandhit tudom idézni: "Magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!"
Remélem a szerkesztők, amennyiben olvassák ezeket a sorokat, nem bírálatként és támadásként értékelik azokat, hanem pozitív, építő kritikaként.
üdv!
Minden jót nektek!

Fontos ezt a felvetést megválaszolni:

Értem a mondandódat, de az a baj, hogy ha a kígyót a szívedre öleled, akkor elég nagy bajban leszel.

Az ide felkerülő cikkek felvilágosító jelleggel jelennek meg, hogy az emberek tanuljanak belőle. Bűn-e, ha a hátad mögött egy gyilkos áll és én oda kiáltok, hogy vigyáz mert ép ebben a pillanatban támad rád egy gonosztevő? Bűn? Vagy segítség, hogy megszabadulhass a veszélytől?

Nem minden zsidóra értendő, ahogy nem minden cigány sem tolvaj és bűnöző. De vannak a népekre jellemző domináns tulajdonságok. Ezekben a cikkekben üvöltünk a magyarságnak, hogy a gyilkos ott áll mögöttetek. Figyeljetek és vigyázzatok! Védekezzetek, mert, ha nem tudjátok, hogy baj van, akkor nem is tesztek lépéseket, hogy a bajtól megszabaduljatok.

Ezek a cikkek pedig igyekeznek szólni, hogy elég nagy a baj. Tegyétek, amit tudtok, hogy kisebb legyen!

A másik pedig, hogy inkább imádkozzanak az emberek, minthogy szidják a rosszat. Ezért van, hogy kérjük, hogy kérjétek az égiek segítségét.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+6 # APOCA 2011-12-01 01:51
Igaza van a levél írójának, mert nem szabad és tiltott antiszemitának lenni, neki, ha szemita. Én márpedig az vagyok, mert magyar vagyok és nem szemita. Nem kellene az anti szót úgy használni ahogy manapság teszik, mert ez egyik nemzetiségre vonatkoztatva sem megfeleló. a wikipedia elárulja mit is jelent valójában .
Itt kezdődnek a legnagyobb gondok, tombol a sötétség és azokat kellene egyesek szerint ölelgetni, akik a mai napig fattyúzzák Jézust.
Nem csoda, hogy így járt egész európa. Amúgy tényleg nem kell zsidózni, mert nem Ábrahám fiai, leszármazottai a hunyók .

Ha egy kínai vallása keresztény, attól még kínai marad. Ha egy kazár vallása zsidó, attól az még nem lesz héber .
Azért kiváncsi lennék mit szólna a levélíró ha az ő házát bontanák el a telepesek, csak úgy minden indok nélkül, illetve azért mert pont oda akarnak építkezni. De arra is, hogy mit szólnának vidáman a vasárnaponként tapsolgatók akkor, ha az ő gyereküket érné
foszforbomba .

Az igazság kimondása nem antiszemitizmus .
Aki pedig a gonoszokat védi az ne hivatkozzon Jézusra, de még az őt követő őskeresztényekr e se .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-5 # bambaaa 2011-12-01 02:21
Látod Atyaeg, más is kezd el telni a "zsidózással". Szerintem az oldalad olvasói abszolút mértékben tisztában vannak vele, hogy kik is a zsidók, és nem olyan jó minden nap erről olvasni. Mint írtam is a meg nem jelent kommentemben, hogy ez szerintem nem visz előre. Ez csak a tüzet szítja. A gyűlölet rossz irányba viszi a lélek folyamát.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Shininshadow 2011-12-01 02:54
Nagyon meg kell köszönünk ezt a visszajelzést! Kimért és igazán szükségszerű megállapítások ezek. A gyanút, miszerint uszítás folyna ezen az oldalon messze el kell kerülnünk. Ha így lenne -gyanítom- , nem is adnák "névtelen" nevüket se hozzá ezen porondon fellépő -feltehetően jóérzésű- közreműködők sem.
Viszont azt látni kell..állandó megosztás és viszály keltés - a többit ne említsük - lett kísérő társunk az évszázadok alatt.
Állandó védekezésre vagyunk kényszerítve.
A múltban elkövetett "esetleges" - és mindenképp megbocsátható - bűnök elkövetőinek tetteit viszont, nem a mihez tartás végett, hanem a Tisztesség véget ki kell beszélni. Kortársaink felé - tanulságképpen - nyilvánvalóvá kell tennünk a történelmi összefüggések megértést. Ez mindannyiunk érdeke.
Be kell látni, nagyon nehéz ezt kellő fegyelemmel, érzelmektől és olykori indulatosság mentesség nélkül közölni. Ha más oldalak uszító hangszíneit vesszük..meglehetősen Igazságosak vagyunk.
Van elég gyűlölet manapság nélkülünk is.:)
Törekszünk ennek elkerülésére és az, hogy olykor zúzósabb témák vannak terítéken csak azért kell komolyan venni, mert van mit vesztenünk. Ha Nemzetek közül valakinek van mit veszteni..Mi vagyunk.
Szóval egyetértek, nem burjánozhat el a szitkozódás, mi gyenge ember fegyvere.
A Zsidóságnak megvan a maga problémája, tudjuk ezt. Ott is sok generációs probléma van a vaskalaposok és ifjabb -renegátnak minősülő- Krisztus fanok között. Vívjunk hát úgy mint Nagyjaink, kik elhódították az "ellenség" szívét Nagy-SZER-űségükkel. Ha sikerül így tennünk , megérzik jámbor de szilaj szeretetünk, mely hegyeket mozgat, s tán - még - az Ég Ránk mosolyog..:)
Az Igazsághoz mindenkinek joga van..de az is Jog kell legyen..hogy az Igazság közvetítése jogszerűen történjen és mindenki érdekét képviselje. Annyiban viszont mindenképp a mundér becsületét védeném, hogy mi Valamiért vagyunk és nem valaki(k) ellenében. A Jóérzés munkál bennünk és szerencse e vagy sem, sajnos e vagy sem ilyen fajsúlyú témáknál szinte elkerülhetetlen , hogy valaki ne vegye magára a kabátot. Isten előtt nincsenek titkok..előttünk se legyenek.:)
Amit mondani akarok ezzel az az, nem csaphatjuk be magunkat.
Köszönjük az Igazán építő javaslatot!
Egyensúly legyen Velünk..Testvér!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # alpakka 2011-12-01 17:21
Vigyázz Atyaég, kezdődik a megosztás! Már burkoltan se lehet zsidózni! Amiről nem beszélünk, az nem létezik. Lehet, hogy a napi pár száz látogató (feltételezem) már akkora tömeg, hogy fel kell őket oszlatni! Nehogy még a végén egy véleményen legyen s netalán összefogjon 3db ember!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Mit tehetek? 2011-12-01 20:32
Kedves Atyaeg!
Köszönöm, hogy közzétetted a hozzászólásomat . Megtisztelsz vele.
Kérlek hidd el, én is értem a Te álláspontodat, viszont válaszképpen és a téma részemről történő lezárásához engedd meg, hogy idézzem bambaaa kollégánk szavait: "Szerintem az oldalad olvasói abszolút mértékben tisztában vannak vele, hogy kik is a zsidók, és nem olyan jó minden nap erről olvasni... A gyűlölet rossz irányba viszi a lélek (fejlődésének)f olyamát."
Hozzáteszem, azt is elhiszem nem könnyű megtalálni az arany középútat a megjelenő cikkek összeállításako r.
Csak nehogy úgy járjunk végül, mint aki farkast kiáltott.
Sok erőt, kitartást kívánok a honlap szerkesztéséhez ! Irányítsd a figyelmet a jó dolgokra! Nem mindegy mit mantráznak az olvasóid... :)
Minden jót!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-12-01 21:45
Erre megint csak azt tudom válaszolni, mint amit a cikkben is válaszoltam a hozzászólásodra .

Köszönjük!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # szehiter 2011-12-01 21:57
Kedves hozzászóló!

Azzal, hogy azt gondolod, hogy nem szűrjűk, nem értjük, és nem hozzuk szintézisre a honlapon olvasottakat igen szerény véleménnyel lehetsz rólunk. Nem az ember az ellenség, hanem az elméjére telepedett eszme.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # guga 2011-12-01 22:00
Ez a film elég sokmindent tisztába tesz: http://www.youtube.com/watch?v=lFhvLLo3cEg
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!