fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A Magyarok Világszövetségének már volt pár húzása, amiből sejtettem, hogy megszállt szervezet. Íme itt is van rá a bizonyíték.

Pár napja jogerősen megsemmisítette a Magyarok Világszövetsége elnökválasztási határozatait a Fővárosi Ítélőtábla. Az ítélet jogerős és végrehajtható.

A Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy a Magyarok Világszövetsége 2008. augusztus 19-én megtartott elnökválasztása alapszabály ellenes és törvénytelen volt. Az elnökválasztási szavazásból az elnökjelölt Kvacskay Károly, és Geönczeöl Gyula elnökjelölteket kizárták. Az elnökválasztásra több ország küldötteit meg sem hívták. A felvidéki küldöttek helyett jogosulatlan személyek szavaztak.

Az ügyben eljáró Dr. Geönczeöl Csaba ügyvéd szerint, a tényeknek megfelelő korrekt, tárgyilagos ítélet született. Széles bizonyítási eljárás történt, amelyben a bizonyítékok egyértelműen azt támasztották alá, hogy a 2008-ban megtartott MVSZ elnökválasztó közgyűlés törvénytelen és alapszabály ellenes volt.

Kvacskay Károly ügyfele mindvégig jogszerűen küzdött az igazság kiderítése érdekében, és nem hagyta, hogy a jogtalanságok feledésbe merüljenek. Ügyfelét, miután leadta az elnökjelöléséhez szükséges iratokat, és azt Patrubany kézhez kapta, minden MVSZ tisztségéből menesztette. Az elnökjelölt Kvacskay Károlyt, aki a fővárosi tagszervezet képviselőjeként érkezett a közgyűlésre, nem engedték, hogy ezen részt vegyen.

Károlyt több alkalommal is a rendőrök mentették meg, amikor Patrubány a Magyarok Háza meredek lépcsőjén lökdöstette lefele, miközben Károly jogszerűen a közgyűlésre érkezett. A Magyarok Háza korábbi ügyvezető igazgatója megküzdött az igazságért, ami a mai napon kiderült.

Károly éveken keresztül tízmilliókat adott a Magyarok Világszövetségének. Ennek ellenére Patrubány kérésére Károlyt még a szervezet tagjai közül is kizárták.

Kvacskay Károly elmondta, hogy az igazság győzött. Szégyen, hogy egy külföldi ország titkosszolgálatának dolgozó Patrubani lehetett a Magyarok Világszövetsége elnöke. A tisztújító közgyűlés törvénytelen, alapszabály ellenes, erkölcstelen, és tisztességtelen volt. Patrubani megpróbálta szétverni a Magyarok Világszövetségét, elherdálni a vagyont, de ezt nem engedhetjük meg sem neki, sem másnak.

Az MVSZ-ből Kizártak Sajtóirodája


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!