fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Hm-hm... Szabad (kőműves) Európa Rádió szerkesztője? Kuruc Infó ilyen szépen támogatja és manipuláló címmel közöl róla írást? 

"Drábik János: Tisztelet a zsidó rokonainknak, tanulnunk kell tőlük"

Szépen megy ebben a cikkben a terelés, hogy nem minden zsidó olyan ám. Nem is! Ahogy nem minden cigány sem tolvaj. Azonban vannak tendenciák náluk, rájuk jellemző átlagos tulajdonságok... Óvatosan ölelgesd a szívedre a "rendes zsidót", mert sokszor árultak már el így bennünket. Attól, hogy nem minden szúnyog szívja ki a véred, attól még nem kell párat beengedned a szobádba éjszakára. Mivel nem tudhatod, hogy melyik milyen beállítottágú. A zsidóságnál is működik a szemébe mosolygok, aztán hátba szúrom effektus. Te meg majd utolsó pillanataidban elgondolkodhatsz azon, hogy de hát azt hittem, hogy ő egy jó zsidó, és nem olyan, mint a többi!

Nos, van akiknek nem volt elég a "büdöszokni", hanem bele kellett verjék az orrát a bilibe, hogy érezze, hogy bűzlik a zsidó! A legutolsó Drábik könyv kiadásakor elfogott egy rossz érzés.. Igen éreztem, hogy valami nem tiszta ezzel az emberrel SEM..Nos vettem a fáradtságot és kivettem a Honlapjáról adatokat és természetesen nem csalódtam,..Drábik nem magyarázza meg azt, hogy hogyan került ki Amerikába egy igen magas pozicióból..Nem magyarázza meg, hogy hogyan kerülhetett be a Szabad Európa rádióhoz, ha a kommunisták kegyeltje volt.. Nos a dolog egyszerü..Megbizták, hogy menjen ki adatot szerezni egy esetleges rendszer és egyéb valutaválsághoz..Ö lesz MINDENNEK a megmagyarázója..A SZAKEMBER..

Nos sok embernek kiverte a biztositékját a zsidókról irt könyve.. Amikor erröl beszélt akkor sok sok öööö hangzott el a magyarázatokban és mellébeszélt.. ..Mint matematikus nö azonnal az éles logikám bekapcsolt..Valami büzlik Dániában..Túl jól értesült es az ember, azonban agyonhallgat még a zsidóság számára IS igen fontos tényeket..Magyarázkodik és magyarázkodik de nem gyözött meg.. A honlapja gyözött meg..

Szász Violetta Àgnes

.............................................

Drábik János Önéletrajza..

Dr.Drábik János, közíró, a Szabad Európa Rádió nyugdíjas vezető programszerkesztője

1938. június 9.-én született Budapesten. Csellistának készült. Zenei tanulmányait a budapesti Erkel Ferenc Zeneművészeti Szakiskolában és Zenei Gimnáziumban végezte Banda Ede növendékeként. Ugyanitt érettségizett 1956-ban. Kéztörés miatt azonban pályaváltoztatásra kényszerült. 1960-ban fejezte be tanulmányait az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán, 1968-ban pedig az ELTE Bölcsész Karán, ahol filozófiát tanult. 1971-ben ügyvédi-jogtanácsosi vizsgát tett, előzőleg pedig a MUOSZ Újságíró Iskoláját is elvégezte.

(ÉN 1977-BEN DISSZIDÁLTAM A MAGYAROK ELVETTÉK AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGOMAT, TELJES VAGYONELKOBZÁSRA ITÉLTEK, SÖT HAT ÉVI BÖRTÖNBÜNTETÉST IS KAPTAM TÁVOLLÉTEMBEN..ARRÓL NEM IS SZÓLVA, HOGY STOCKHOLMBAN ELKAPTAK A LAKÁSOMHOZ KÖZEL A MAGYAR KÖVETSÉG EMBEREI ÉS CSAK AZ OTT LEVÖ SVÉDEK AKADÁLYOZTÁK MEG A KÖVETSÉGI FOGDMEGEKET.. ÉVEKIG NEM TEHETTEM A LÁBAM AZ ORSZÁG TERÜLETÉRE..

DISSZIDÁLÁSOMKOR HÁROM NYELVET BESZÉLTEM KÖZTÜK AZ ANGOLT ÉS A FRANCIÁT ANYANYELVI SZINTEN, ENNEK ELLENÉRE SVÉDORSZÁGBAN ÓRIÁSI GYANAKVÁS VETT KÖRÜL, MINDEN MAGYART ENGEM IS ÉS NEM KAPTUNKOLYAN MUNKÁT AHOLINFORMÁCIÓKHOZ JUTOTTUNK VOLNA (ESETLEG) eZÉRT ÉRDEKES, HOGY A SZUPER KOMMUNISTAELLENES AMERIKÁBAN MILYEN HAMAR FELFUTOTT DRÁBIK..NEM GYANAKODTAK A KOMMUNISTÁKTÓL RETTEGÖ AMERIKAIAK RÁ ??? NEM !! DE ENNEK IS MEGVAN A MAGA OKA..

EGY SZÉGYENLETES ANTISZEMITA ZSIDÓ DRÁBIK SEMMI MÁS..REMEKÜL ÖSSZEILLIK A SOKSZINÜ DR MORVAIVAL (PRIVÁT KOMMENTÁROM))

1979 novemberéig különböző jogi, szerkesztői és államigazgatási munkakörökben dolgozott. Amerikába történő távozását megelőzően az ERBE jogi osztályát vezette. A New York University-n folytatta tanulmányait és 1981-ben bejegyzett jogtanácsos lett New York Államban. 1983-ban Münchenbe került a Szabad Európa Rádióhoz, ahol Kézdi Pál néven számos műsort írt és szerkesztett. Sorozatot írt többek között a sztálinizmusról, az amerikai alkotmányról, a neokonzervativizmusról, a Szovjetunió történetéről. Öt éven keresztül szerkesztette a világgazdasági magazint, és a demokratikus intézmények működését elemző “Nyugati Úton“ c. programot. 1989. februárjában a Szabad Európa és a Szabadság Rádió elnöke a “Superior Performance Award” kitüntetésben részesítette az 1988-ban nyújtott teljesítményéért, elsősorban az amerikai alkotmányról készült 32 részes sorozatáért.

1983-tól aktívan részvett a müncheni Széchenyi Kör tevékenységében, ahol több előadást is tartott. 1993-1998-ig a Széchenyi Kör titkára volt. Rendszeresen írt a Münchenben megjelenő Nemzetőr c. lapba, és más magyarországi napi- és hetilapokba. Tanulmányait több folyóirat is közölte. Az 1999-ben megindult Leleplező c. könyvújság főmunkatársa, jelenleg a folyóirat főszerkesztő-helyettese. Rendszeresen tart előadásokat az emberközpontú társadalom, a demokrácia és a pénzrendszer összefüggéseiről. Alapító tagja a 2000. áprilisában megalakult “Összefogás a Fennmaradásért Szövetség”-nek, amelynek célja a magyar föld megőrzése, és Kert-Magyarország feltételeinek megteremtése, Magyarország gazdasági ás pénzügyi szuverenitásának a visszaállítása, a résztvevő demokrácia megvalósítása, a népszavazás hatáskörének kiterjesztése, valamint a pénznek a nemzet alapvető fontosságú közintézményeként való kezelése.

Eddig tizenkét könyve jelent meg. 2002-ben a Miért kellett meghalnia a három Kennedynek? c. könyvet az Uzsoracivilizáció első kötete követte, amely 2003-ban kiegészült az „Uzsoracivilizáció II és az Uzsoracivilizáció III kötetekkel. Az Uzsoracivilizáció köteteiből már több kiadás is elfogyott és folyamatban van kiadása angol nyelven. 2004-ben jelent meg a Tudatmódosítás, amely az agyműködés befolyásolásának veszélyeire hívja fel a figyelmet. Az egy központból irányított világrendszer létrejöttének folyamatát elemzi az Új világrend? Világzsákutca c. tanulmánygyűjtemény. 2005-ben 1956 – A magyarok harmadik útja címmel jelent meg könyve, amelyben a kiutat keresi a kommunizmus és a pénzuralom zsákutcájából. A pénz diktatúrája c. kötet szintén 2005-ben rámutat, hogy milyen haszonnal járna a közpénzrendszer visszaállítása. A 2006-ban megjelent Világdemokratúra című könyvében részletesen taglalja, hogyan tette lehetővé a világdemokratúra rendszerének globális térnyerését a hitelpénz-monopólium agresszív terjeszkedése. 2007-ben az Orwellia című művében mélyrehatóan elemezte századunk igazi szuperhatalmát, a pénzimpériumot, a világ leghatalmasabb uralkodó csoportját. Ezt követően került az üzletekbe Az emberközpontú világrend és 2008 novemberében az Örvénylés c. munkája. Jelenleg a nemzetközi pénzrendszer és a demokrácia összefüggéseivel foglalkozó szakmunkán dolgozik.

Drábik János 1997-től 2000. márciusáig a Németországban működő magyar egyesületek, a BUOD elnökségének a tagja, 1996-tól az MVSZ választmányába is beválasztották, ahol Dél-Németországot képviselte. Az 1998-s parlamenti választásokon a KDNP képviselőjelöltje volt Budapest 1. számú választási körzetében. 2004 márciusa óta a magyar történelmi alkotmány jogfolytonosságának a helyreállításáért küzdő Magyar Nemzeti Bizottmány egyik szóvivője. 2008-ban a Független Újságírók Szövetsége elnökségének a tagja.

Nős, felesége vegyész, tudományos kutató.

Forrás: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=4622


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-3 # Silenius 2011-12-29 12:12
szemébe mosolygok :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Keresztény 2011-12-29 14:47
Előadásaiban és írásaiban, akkor hát ezért nem nevezi nevén soha a zsidókat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Káldi József 2017-08-23 10:28
Mindjárt elsírom magam az írásodat olvasván...:( Tudod a világon vannak ám szép dolgok is, szerelem, gyermeknevelés, egy egy jó könyv_ mármint a Mein Kampfon kívül is_ baráti beszélgetések...

Szerénységednek csak a hülye zsidók maradnak...és a napi 24 órás ügyelet hosszú évek alatt komoly agykárosodáshoz vezetnek, esetedben pl.

Őszintén szólva, olyan nagy különbséget nem látok az egymást is gyepáló antiszemiták között, nem értem miért a súlyos depresszió jeleit mutató belharc.

Azért ne adjátok fel, mert ha tegnap, ma és holnap sem sikerül meggyőznötök mindenkit állításaito :-) król...akkor holnapután sem sikerül... :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Káldi József 2017-08-23 10:30
Nagy csalódás lesz számotokra, hogy a Rockefeller család 300 éve baptista ? :(
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!