fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

http://hungarianrealnews.com/print.php?type=N&item_id=176


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Aladar 2011-12-10 16:09
Nézzétek meg a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=v9-MNK4wf64&feature=mfu_in_order&list=UL

!!!!!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Aladar 2011-12-10 16:18
Ahhoz, hogy Új Rendet teremthess, káoszt kell csinálni.

http://www.youtube.com/watch?v=LJe6yh0lSbA&feature=related
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-12-10 22:36
Nem feltétlen kell káoszt teremteni. Rendet kell rakni, hogy a rendetlenkedők ne bonthassák tovább a rendet. Ezt a videót már én is betábláztam időrendbe.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # bty 2011-12-10 18:13
Erre szoktam azt mondani, hogy: es, akkor most hova szarjak??!

Nincs penz, a politikusok pedig szorjak, a helyzet egyre rosszabb, utana meg nezzem a reklamokat, hogy mennyire jo dolog hitelt felvenni, vagy fluoridos fogkremmel mergezni magamat. Szorakozas keppen meg egy bortonbe zart csapat idiota baromsagain csamcsogjak? Na ezek miatt kapcsoltattam ki a TV-t.

Viszont az ehhez hasonlo hirek miatt tevedtem az oldaladra, es maradtam, keresve, varva az igazsagot, kedvas Atyaeg! Vilagvegevel tele van a net, Postaimre hetente osszefoglalja az aktualis veg-helyzet alakulasat! Kerdesem csak az, hogy mi a fenenek?

Ettol nekem jobb lesz? Ettol nekunk jobb lesz? Ettol a csaladainknak jobb lesz? Ezeket tudom befolyasolni? Ezekbol tudok erot meriteni? Ezek hosszutavon a tehetetlensegem ben nem betegitenek meg? A folyamatos retteges nem epp a mindenkori hatalom legerosebb fegyvere? Ha kurvara rettegek, nem vezethetnek meg nagyon? Akar arra raveve, hogy oljunk is? Ha 20, 100, 500 eve lett volna egy Posta Imre, vagy Drabik es hasonlo figurak, es egy ilyen medium, amit internetnek hivunk, nem lett volna tele rettenetes dolgokkal, amiket a maffia hatalom kenye kedve szerint megtehet?? Dehogynem, meg durvabbak is!

Gyulolom az ilyen hireket! Mint ahogy regen azon izgultam, hogy UUR Isten! Freon van a hutoszekrenyben , mi lesz igy az ozonlyukkal?!
Nem vagyok hutoszekreny gyarto! Es jelenleg Tiszta villanymotor hajtasu gepkocsit sem vasarolhatok, nem hagyjak, nem erdeke a nagyurainknak! NEM TUDOM BEFOLYASOLNI EZEKET A TORTENESEKET, TENYEKET, IDEGESKEDNI MEG NEM FOGOK RAJTUK!

Lehet, hogy ezutan az gondolod, hogy nem jo, ha homokba dugom fejemet, de kepzeld azt, hogy ugy, mint a Matrix fohose, felemelem a kezem es azt mondom: NN EE MM !

Eleg volt a sok vilagvegebol es a banki baromsagokbol! Elem tovabb eletem, jovore fizetem a 10napos matricat, mert ra egy evre utak sem lehetnek, mert mindenki addig retteg, mig egyszercsak valaki olyan faszan megoldja majd a koznep gondjat, hogy koznep sem marad! (persze 2012 ja, biztos, hogy most 2011 van? Van egyaltalan ertelme annak, hogy 2011 vagy 1234?)

Szoval kerlek Atyaeg, boldogsagot, beket szepseget sugarzo cikkeket videokat irjal, posztoljal legyszives, ne masolgasd be az ilyen baromsagokat, vagy ha ugytetszik, valosagokat! Nem azert vagyunk a foldon, hogy ezen porogjunk, nem tudjuk befolyasolni. Illetve nem ugy, ahogy a legtobben gondoljak, ahogy fent leirtam.

Tanitsd az embereket, (illetve ilyen infokat kozolj) hogy lehet varosban elelmhez es vizhez jutni, vagy epp a faluban megvedenei a felhalmozott tartalekaidat!

Tanitsd az embereket, hogy kell imatkozni, hogy kell Istenhez szolni, milyen ut vezet a boldogsaghoz es hogy milyen szabalyok szerint eljem hetkoznapi mezitlabas eletem, hogy boldogabb legyek, milyen auram, energiaim, angyalaim es egyebek leteznek, amikrol gozom sincs, de erzem, hogy vannak! Ebben kene tovabbra is utat mutatnod! Persze nem kell, csak ha felajanlod ezt az oldalt Szuz Maria es Jezus Krisztus oltalmaba!

Es igen, az emberek hulyek! Ezerszer el kell mondanod nekik valamit, hogy a toredeke megmaradjon bennuk! De ha megmarad, mint egy mag, el kezd fejlodni utat tor, es remelhetoleg nem azon paraznak majd, hogy elvesztenek mindent, hanem annak orulnek, hogy jut egy falat kenyer! Nem kell ehhez armageddon am!

Ahogy egy ismerosom mondta sok sok evvel ezelott, amikor epp a nulkearis holocaustrol beszelgettem neki felreszegen egy kocsmaban, es persze feltem am, azt mondta: Ha meg kell dogolnunk, hat megdoglunk!

Ennyi!

Nem felek!

Koszonom a szot, viszont latasra!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-12-10 22:35
Heló!

Nem kell félned! Nem lesz világ vége. Megújulás lesz. Előbb, vagy utóbb.

Direkt vegyes témakörben jönnek a cikkek. A világ szellemi dolgairól, önellátásról és egyéb témákról. Pár ilyen cikk is kell, hogy tisztában legyünk, legyen elképzelésünk arról, hogy mi zajlik körülöttünk.

Ha nem tetszenek az ilyen cikkek, akkor hagyd ki őket. Olvasgasd azokat, amelyek tetszenek.

Isten Áldjon!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Shininshadow 2011-12-11 12:50
Felvilágosult embernek tűnsz, aki képes is valamit tenni és talán még akarat is van benne, nem elemzem rommá a leveledet. Ha megérintenek szavaim annyit mondhatok, találd meg a módját annak, hogy aki Világosságra vágyik annak segíthess. Nem igazán ütőképes érv az, hogy semmit nem lehet tenni. Főleg mikor ennyire össze van hálózva a világ, a kocsmáktól a fészbukig stb. Lehet nagyon sok mindent csinálni..a kérdés az, hogy szándék van e és elég hit hozzá. Hit abban, hogy képes vagy támasza lenni másoknak. Van ahova "csak" Te fényed érhet el..:) Ezzel bátorítanálak, hogy ne a kétség, hanem az Egység vezérelje mindennapjaidat . Nagy szükség van az ilyen Emberekre mint Te vagy. Ne sikerüljön Veled is elhitetni a "világ áramának", hogy nincs értelme. A leveledből kitűnik e -fontos- momentum számomra. Örülj inkább annak Kezdetképpen, hogy megtalálod azokat az embereket és forrásokat amiket új lehetőségképpen hasznosítani tudsz életedben..Legjobbakat kívánom Tisztelettel.:)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!