fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Cumedli 2012-01-03 23:59
Én bízok Istenbe, hogy ezen emberek fölött ítélkezett már, amiatt, hogy részt vettek ők is, ennek a fantasztikus ország Magyarország, szétlopásában és tönkretételében !!Ők eltapsolták a nagy lóvét meg mindent!Tehát övék a tánc miénk a gyász!?Csak boruljon ki egyszer az a bizonyos bili!
Isten Áldja a tiszta lelkű Magyarságot!Fig yeljünk és vigyázzunk egymásra barátaim!
Kíváncsi lennék, hogy honfoglaló őseink, és a további uralkodók akik próbálták megtartani a régi nagy Magyarországot történelmünk során mit szólnának trianonhoz, meg ezekhez a senkiházi emberekhez a mostani vezetőséget is beleértve akik csak kifele vettek a közösből!!!(Sze rintem mindenki tudja a választ!)
Bocsi csak ingerülté váltam, muszáj volt ezt a gondolatmenetet kiírni magamból!
Isten Áldjon mindenkit!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!