fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Nagyon úgy néz ki, mintha egy diktatúra irányába menne ez az EU-nak nevezett vicc! Az országok nem egymást segítik, hanem egymást használják ki. Vagy is azok, akik a háttérből élősködnek népeken és nemzeteken.

http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/HU/ec/126670.pdf

Nem kell sokat lapozni, hogy észrevegyük amit észre kell venni.
Már az első oldalon szembetalálkozunk a szép kis szemecskével ami a háttérhatalom kedves kis jelképe. Hát nem nagyszerű?

Kezdjük el olvasni. A 2. oldal a monetáris unió azaz a jelenlegi Európai Unió megerősitéséről ir. Az első 2 pontot hagyjuk figyelmen kivül. Lássuk a harmadikat.

Idézem: "...az euróövezeti tagállamok új egyezséget kössenek, amely határozott politikai vállalásaikat új jogi keretbe foglalva, ambiciózus, közös szabályokban ölt testet."
Az euróövezeti szót szépen ki is pöckölhetjük a mondatból, mert Magyarországnak is benyújtották ezt, amihez kell az ő aláirása is. Azt mondták, ha mi nem irjuk alá akkor kimaradunk. Na de mind 1, értelmezzük a szöveget.
Mit is mond ez a kis szöveg? A tagállamok elveszitik politikai szuverenitásuk egy részét, tehát nagyobb beleszólása lesz Brüsszelnek egy adott állam ügyeibe mint jelenleg.
Még, jó hogy tanultam földrajzból, mi az a monetáris unió. Maradjunk annyiba, hogy a gazdasági unió legmagasabb szintje és közös pénzel rendelkeznek, mint jelen esetben az Euró (és majd Észak-Amerikában az Amero).
Nos, ugye emlitettem, hogy elveszti politikai függetlenségüket, tehát létrejön egy ún. "politikai unió" ami a legmagasabb szintű regionális gazdasági integráció, tehát pl.: EU.
Mi is a politikai unió? A politikai unió az elméleti kutatások szerint az integrációs folyamat legmagasabb foka. A politikai unió keretei között már nem csak a tagállamok gazdasági rendszere, hanem a politikai intézményei is összefonódnak. Egyes vélemények szerint ekkor már maguk az önálló államok is megszűnnek, és az egyes nemzetállamok helyére az unió egységes politikai szerveződése lép. Tehát magyarra forditva: Létrehozzák az Európai Egyesült Államokat, amellyel megszűnnek létezni a nemzetállamok, Pl.: Németország, Franciaország, Spanyolország, Lengyelország, Magyarország stb...
DE! Csak akkor, ha aláirja a kormányfő, jelen esetben Orbán Viktor ezt a megállapodást. Mint tudhatjuk Viktor nem mondott le az ország szuverenitásáról (nem irta alá a papirt), úgyhogy még van esélyünk, hogy MO. ne legyen USE. Reménykedjünk Orbánba, hogy nem akarja elvesziteni kormányfői posztját, lesz annyira önző, hatalomvágyó, hogy nem irja alá azt a fránya papirt.

Innentől már csak egy valami segithet rajtunk. Egy imádság:

 
ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART
JÓ KEDVVEL, BŐSÉGGEL,
NYÚJTS FELÉJE VÉDŐ KART,
HA KÜZD ELLENSÉGGEL;
BAL SORS AKIT RÉGEN TÉP,
HOZZ REÁ VIG ESZTENDŐT,
MEGBŰNHŐDTE MÁR E NÉP
A MÚLTAT, S JÖVENDŐT!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!