fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Azért az öregek csak tudnak valamit! Egy hozzászólást idézve:

"Személy szerint nem a hír igazságtartalmát kérdőjelezem meg, hanem egyszerűen csak szánalmasnak tartom, hogy valaki barikád nevezetű szennylap olvasásába kezd.
Nagypapám nagyon szeret olvasni. Amióta nincs annyi dolga mint régen (parasztember volt egész életében), azóta meg pláne. Egyszer valahogy hozzákerült ez a szutyok és elolvasta, el volt hűlve. Világháborút megjárt, Vitéz kitüntetésű, személyesen Horthytól. De azt mondta, egyszerűen hazugság ami valamelyik cikkben le volt firkantva.
Én is átfutottam és konzekvenciának levontam, ez a lap csak hangulatkeltésre van kitalálva, meg az épeszűként gondolkodni nem tudókból növelni a tábort. Ennyi."


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Hunter 2012-01-09 00:51
Én személy szerint olvasom a lapot. A hírei "lekövethetőek"; és ha átvettek cikkeket, gondolatokat, forrást is találunk. Ha a kommentelő sem kérdőjelezi meg az igazságtartamot , akkor igazán nem értem mi a gond. Számomra hitelesebb lenne ez a dolog, ha valamivel alá lenne támasztva, nélküle azonban üres fröcsögés.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-01-09 12:55
Olvasd el ezt a könyvet, nézd meg ezt a videót és megtalálod bennük a válaszokat. Rá fogsz jönni, hogy nem csupán fröcsögés az, amit az öreg képviselt evvel a mondanivalójáva l.

http://mkh.valosag.net/index.php/cion-jegyzkoenyvek

http://www.youtube.com/watch?v=Ei7hBYhbCew
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!