fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Itt egy kis hasznos megoldás arra, hogy ha kimennétek tüntetni bárhova is, akkor a titkosszolgálatok hogyan tudják a több százezres tömeg összes tagját beazonosítani. Nézd meg a linket és kezdj el közelíteni a hangya nagyságú emberekre...

Read More

Egy arcfelismerő programmal utána már könnyedén kiszűrhetőek a különböző kategóriákba sorolt emberek, hogy kik is voltak jelen a rendezvényen.

Nem hiába volt már olyan Jobbikos propaganda etetés is, ahol addig erőlködött a fényképész, amíg végül mindenki arcát sikerült neki lefényképeznie. Pedig direkt elfordultunk.:P

Szegénykéknek fel kell mérni, hogy kik a nemzetiek.

Sőt az utcai kamerák segítségével még azt is nyomon tudják követni, hogy merre jártál, ha esetleg nem lenne nálad a telefonod, ami alapján milliméter pontossággal be tudják azonosítani a tartózkodási helyedet.

http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!