fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Ugyanis mint kiderült, rejtett fájlba gyűjti, hogy tulajdonosa merre járt és ezeket az információkat menti és továbbítja.

Két adatbiztonsági szakembernek tűnt fel egy furcsa és a felhasználók elől elrejtett adattömb, mikor az iPhone bugyraiban turkáltak; meglepetésük pedig csak tovább nőtt, mikor kiderült, hogy ez a fájl a többivel együtt biztonsági mentésben a számítógépre kerül, mikor a telefont az iTunes-on keresztül szinkronizáljuk.

Pete Warden és Alasdair Allan először nem tudta, hogy pontosan mennyi adatot ment a telefon a gazdájáról, de hamar rá kellett jöjjenek, hogy a pontosság és részletesség megdöbbentő foka kerül lementésre.

A két úriember egyébként épp egy adatvizualizációs projektben vett részt, ami szerencsés, mert így egy általuk rendelkezésre bocsátott programmal bárki kiszedheti iPhone-jából, hogy mit tud a készülék őróla és egyből térképen is vizualizálhatja.

AJÁNLOTT LINKEK:

iPhoneTracker vizualizációs program
További részletek - angolul (Mashable)

Forrás: Mashable


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!